Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Η κατάσταση δείχνει να παγιώνεται. Ξάνθη, Βέροια, τώρα Ηράκλειο. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να βρει το αντίδοτο. Να επεξεργαστεί κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να κάνει το έργο των καλοθελητών δυσκολότερο. Δεν ήταν η πρώτη φετινή προκλητική διαιτησία. Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η τελευταία.   

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 6

Με δυο-τρεις πολύ θετικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνεται στους διακριθέντες. Το πρώτο γκολ τον βρήκε εκτός θέσης, όμως ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο να αντιδράσει στην κόντρα επίθεση του ΟΦΗ.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6

Η δουλειά για τους αμυντικούς του Άρη επιβαρύνθηκε από την απόφαση Σπάθα. Στα γνωστά του στάνταρ κινήθηκε ο Ισπανός με πολλές μάχες στο ψηλό παιχνίδι.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 4

Μέτρια εμφάνιση για ακόμα ένα παιχνίδι. Πότε επιτέλους θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του. Η ποιότητα που διαθέτει είναι δεδομένη, πρέπει να απελευθερωθεί και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 5

Ο Ισπανός έγινε σάκος του μποξ από την άμυνα του ΟΦΗ. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να έχει κανείς απαιτήσεις. Ευτυχώς δεν έχασε την ψυχραιμία του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 6

Καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αποτελεί το βαρόμετρο του Άρη, η ομάδα τον χρειάζεται σε ρόλο ηγέτη. Στο δεύτερο η κούραση ήταν φανερή στον ίδιο και στους συμπαίκτες του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 6

Έκανε ότι μπορούσε. Με παίκτη λιγότερο για ολόκληρο τον αγώνα η άμυνα του Άρη φυσιολογικά κουράστηκε όσο περνούσαν τα λεπτά.

ΤΖΟΝ ΙΜΠΕΧ: 4

Η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει διάρκεια λόγω φυσικής κατάστασης. Όπως φάνηκε και στη φάση του αυτογκόλ, δεν είχε δυνάμεις και προπαντός καθαρό μυαλό.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Το παιχνίδι ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του μικρού. Η απροσδόκητη εξέλιξη της αποβολής άλλαξε όλο το σκηνικό (όπως φάνηκε στη συνέχεια). Στάθηκε τυχερός στο εγκληματικό τάκλιν του Κάλαιτζιτς, αυτό που ο Σπάθας τιμώρησε με κίτρινη κάρτα!!!

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 6

Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης. Αρκετά καλός στις επεμβάσεις κάλυψε πολλές φορές σωστά τον χώρο ευθύνης του.

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 6

Από τους σταθερότερους παίκτες του Άρη. Το παιχνίδι δεν το βοήθησε να βγει στην πτέρυγα.

ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ: –

Θα μπορούσε να αποφύγει την ενέργεια που έδωσε «πάτημα» στον Σπάθα να επιβεβαιώσει το …επίθετό του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ: 5

Επέστρεψε μετά από αρκετές εβδομάδες και δεν τα πήγε άσχημα τηρουμένων των αναλογιών.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 5

Παίρνει σιγά-σιγά αγωνιστικά λεπτά. Η ομάδα θα τον χρειαστεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: –

Αγωνίστηκε για κάτι περισσότερο από δέκα λεπτά, δεν μπορεί να κριθεί.

Ο ΟΦΗ

Εγκλωβισμένη, φοβισμένη και μετριότατη η ομάδα της Κρήτης, ακόμα και με παίκτη παραπάνω σε όλο το παιχνίδι. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα παλέψει σκληρά για την παραμονή στην κατηγορία. Απλά “δέχθηκε” το… δώρο του Σπάθα.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Οι μάσκες πέφτουν η μία μετά την άλλη. Αρνητικός σε βάρος του Άρη σε όλα. Ο λόγος για τον Ηλία Σπάθα. Τον ακολούθησαν σε… αντίδραση οι βοηθοί Χρήστος Ακρίβος, Νίκος Φαντόπουλος.

 

To Top