Ο έλεγχος των παικτών του Άρη

Ο Άρης «κλότσησε» μεγάλη ευκαιρία να μπει οριστικά με αξιώσεις στο παιχνίδι της παραμονής, βάζοντας ομάδα από κάτω βαθμολογικά. Έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο κι όταν πήρε τα ηνία του αγώνα στα χέρια του, δεν του έφτασε ο χρόνος. Δίχως το απαραίτητο πάθος για 60 λεπτά σ΄ ένα παιχνίδι επιβίωσης και με άγχος, πράγμα που φαίνεται από τα 56 αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.  

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 6

Η εστία του δεν δέχτηκε πίεση, όμως όποτε χρειάστηκε ανταπεξήλθε με επιτυχία. Η παρουσία του κρίνεται θετική.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6

Σταθερή απόδοση δίχως αβίαστα λάθη. Το κέντρο της άμυνας λειτούργησε σωστά. Ο Άρης έχει βελτιωθεί στα μετόπισθεν και στις στημένες φάσεις.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 5

Ο Ισπανός μπορεί να μην έχει την φρεσκάδα που είχε την περσινή χρονιά, όμως σε αυτό το παιχνίδι τα έδωσε όλα. Πίεσε έτρεξε και βοήθησε την όποτε χρειάστηκε την άμυνα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 5

Έκανε πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο και ανέβηκε (στο μέτρο του δυνατού) στο δεύτερο. Θα περίμενε κανείς πολλά περισσότερα από τον πιο ποιοτικό μέσο της ομάδας.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: 7

Από τους κορυφαίους, ίσως ο κορυφαίος του Άρη. Ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας πολλά χιλιόμετρα μέσα στο χορτάρι.

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: 5

Μέτριο παιχνίδι από τον έλληνα μεσοεπιθετικό. Δεν επήρε πρωτοβουλίες, ούτε κράτησε την μπάλα όπως θα έπρεπε. Είναι φυσιολογικό πάντως να μην έχει δυνάμεις, τις οποίες θα αποκτήσει σταδιακά.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: 5

Μέτριο παιχνίδι δίχως αντοχές από τον αμυντικό χαφ των κίτρινων. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη έφταναν μονίμως δεύτεροι πάνω στη μπάλα.

ΚΡΙΣΤΙ ΒΑΓΓΕΛΗ: 6

Η διάθεση και η εμπειρία του δεδομένη, όμως του λείπουν αγώνες και φυσικά δυνάμεις για να καλύψει όλη την δεξιά πλευρά. Αυτό κλήθηκε να κάνει με πολύ κόπο απέναντι στη Βέροια.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 5

Μέτρια εμφάνιση και στα δυο ημίχρονα. Ακόμα δηλαδή κι όταν η ομάδα ανέβηκε και ζήτησε το γκολ μετά το 60΄.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: 6

Και μόνο που ο Άρης  κράτησε το μηδέν, είναι επιτυχία για τους κεντρικούς αμυντικούς. Η βελτίωση στον τομέα αυτό είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ: 5

Δεν ήταν η καλύτερη μέρα για τα αμυντικά χαφ του Άρη. Είχαν διάθεση να καλύψουν το χώρο ευθύνης, αλλά όχι τις δυνάμεις για να το κάνουν με επιτυχία.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Μπήκε με δύναμη και αντεπεξήλθε άμεσα στο στο ρόλο που του έδωσε ο προπονητής.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΣΙΔΗΣ: 6

Άφησε καλή εντύπωση στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

 

 Η ΒΕΡΟΙΑ

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να μη χάσει. Στα πρώτα 45 λεπτά, όχι μόνο το κατάφερε, αλλά είχε και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Σταδιακά ο Άρης ανέβασε ρυθμό και εκεί ήρθε αντιμέτωπος με την σκοπιμότητα των φιλοξενούμενων…

 Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη εμπειρία για να καταλάβει κανείς τις προθέσεις ενός διαιτητή. Η διάθεση του Χρήστου Μήτσιου φάνηκε από το πρώτο σφύριγμα. Προστάτεψε τους φιλοξενούμενους με προκλητικό τρόπο και έκλεισε κυριολεκτικά τα μάτια στο χέρι πέναλτι που ζητάει ο Άρης στην εκπνοή. Δεν θα μπορούσαν να είναι μακριά σε… απόδοση οι βοηθοί Τάτσης, Δημητριάδης.

 

To Top