ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ένινγκ δίνει ευκαιρίες και θέλει τον… χρόνο του

Ο Μίχαελ Ένινγκ δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει ορισμένα περιθώρια πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός κόουτς χρησιμοποίησε χθες τον Λερίν Ντουάρτε παρότι στο προηγούμενο ματς, με την Ξάνθη, τον είχε εκτός αποστολής και μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολλανδό.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν στην αποστολή, σήμερα κέρδισε και κάποια λεπτά συμμετοχής, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα έχουν να κάνουν με την επίδοση του καθενός στις προπονήσεις. Ο Ντουάρτε είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αυτό που μένει είναι να θέσει να βοηθήσει την ομάδα. Έχουμε ρόστερ 24 παικτών οπότε ο καθένας μέσα από προπονήσεις κερδίζει τη θέση του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός.

Mάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, επεσήμανε πως… “χρειάζομαι λιγο χρόνο ακόμα για να γνωρίσω καλά τους παίκτες μου”.

Γίνεται αντιληπτό, πως ο 54χρονος προπονητής είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες (όπως έγινε χθες με Τόνσο και Μπα) πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το ρόστερ, ενόψει μεταγραφών, προκειμένου να μπορέσει να είναι σίγουρος για την εισήγησή του ως προς τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Μέχρι τότε, προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό από κάθε του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να έχει πολλές εναλλακτικές στα χέρια του, στα ματς που μεσολαβούν μέχρι εκείνη την χρονική περίοδο.

 

 

To Top