ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ένινγκ, το νέο συμβόλαιο και η εμπιστοσύνη των παικτών στον Γερμανό…

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει… κερδίσει μόνο τους Άγγελο Χαριστέα και Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Άρη και αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις τους.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Μετά τον Μπράουν Ιντέγε που αποθέωσε τον Γερμανό προπονητή, ακολούθησε προ ημερών και ο Λούκας Σάσα, ένα από τα σημαντικότερα “εργαλεία” του φετινού Άρη.

Είναι γεγονός, πως ο Γερμανός κόουτς “χρεώνεται” τις αγωνιστικές ανόδους και άλλων παικτών, όπως οι Γκάμα, Λάρσον, Ροζ και Δεληζήσης, από την μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

“Ο προπονητής είναι εξαιρετικός, με βάζει να παίζω οπότε είναι πολύ καλός αλλά είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον Άρη”, είπε ο Λούκας Σάσα, ενώ νωρίτερα ο Μπράουν Ιντέγε είχε σχολιάσει για τον Μίχαελ Ένινγκ: ” Είναι εκπληκτικός. Τον σέβομαι πολύ, το ίδιο κάνει και εκείνος για όλους τους παίκτες. Είναι ένας απίστευτος τύπος. Είναι πάντα εκεί για μένα και αισθάνομαι πως μπορώ να του μιλήσω για οτιδήποτε με απασχολεί. Στο τέλος της καριέρας μου θα μπορώ να πω πως έχω παίξει για αυτόν τον προπονητή”.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που Άγγελος Χαριστέας και Θοδωρής Καρυπίδης θέλουν να του προσφέρουν ένα νέο συμβόλαιο. Σε αυτό έχει συμφωνήσει ο Μίχαελ Ένινγκ, όμως ακόμα δεν έχουν μπει οι υπογραφές.

Αν δεν υπήρχε αυτό το μείζονος σημασίας ζήτημα με τον κορωνοϊό και η διακοπή του πρωταθλήματος, ενδεχομένως και να είχε ολοκληρωθεί το θέμα της ανανέωσης του Γερμανού προπονητή.

 

To Top