Ο Ίβκοβιτς κρατάει (προς το παρόν) Σλούκα, Μάντζαρη!

Ο Άρης θα ήθελε να μείνει ένας εκ των Σλούκα ή Μάντζαρη εκτός ρόστερ Ολυμπιακού, για να κινηθεί για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού, όμως, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τουλάχιστον την δεδομένη περίοδο μάλλον δεν σκέφτεται να αφήσει κανέναν να φύγει!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε σήμερα για την ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι το ρόστερ έχει κλείσει. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα πολύ δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση για τους ερυθρόλευκους, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Ο Ίβκοβιτς θα δουλέψει με αυτούς και αν αλλάξει άποψη, θα το κάνει τουλάχιστον σε 10-15 μέρες, κάτι που σημαίνει ότι ο Κώστας Σλούκας και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συνεχίζουν κανονικά στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης περίμενε στη… γωνία, ελπίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι θα άφηναν έναν εκ των δύο πλέι μέικερ για την επόμενη χρονιά, όμως αυτό δεν πρόκειται να γίνει κι αν γίνει, θα γίνει σε χρονική περίοδο, που τον Άρη δεν τον συμφέρει. Δεν μπορεί να περιμένουν οι κίτρινοι άλλες 10-15 μέρες, γιατί τότε περίπου θα ξεκινάει το πρωτάθλημα!

Αυτο σημαίνει ότι στρέφεται και πάλι η προσοχή όλων των ανθρώπων της ομάδας στην κοινοτική αγορά, ώστε να βρεθεί ένας παίκτης που να διαθέτει εμπειρία, ικανότητες να είναι βασικός και να έχει χαμηλό κασέ. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν δύσκολο έργο, προσπαθούν όμως για το καλύτερο δυνατό.

To Top