Ο Αγγέλου ευχαρίστησε τον Κολοσσό επειδή τον κέρδισε (video)

Πολύ προβληματισμένος από την εικόνα του Ιωνικού στη Ρόδο, ο Βαγγέλης Αγγέλου ευχαρίστησε ξανά και ξανά τον Κολοσσό επειδή, όπως είπε, ανέδειξε τον μπασκετικό εγωισμό που υπάρχει στην ομάδα της Νίκαιας.

H εικόνα του Ιωνικού το απόγευμα του Σαββάτου (9/1) δεν ήταν καλή. Η ομάδα της Νίκαιας γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα (94-74)  από τον Κολοσσό στο κλειστό της Καλλιθέας, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να ευχαριστεί τους Ροδίτες μετά από το τέλος της αναμέτρησης! Είχε λόγο που το έκανε αυτό ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ήταν πολύ προβληματισμένος από την απόδοση των παικτών του.

“Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την εμφάνισή του και στα 40 λεπτά του αγώνα. Συγχαρητήρια κιόλας γιατί μας έκανε ένα μεγάλο δώρο! Ανέδειξε ένα πράγμα που έχουμε μέσα μας, μια αρρώστια του μπασκετικού εγωισμού μας. Αυτή η αρρώστια είναι ανίατη, αν δεν αγαπάς το άθλημα και τον διπλανό σου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή την ήττα και ευχαριστούμε τον Κολοσσό που έβγαλε από μέσα μας αυτό το άρρωστο πράγμα, που πρώτος απ’ όλους έχω εγώ” ήταν το σχόλιο του Αγγέλου.

To Top