ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Αγγέλου στην Αμερική και αντίστροφη μέτρηση για το ραντεβού με Τζόουνς

Είναι λογικό από τη στιγμή που ο Βαγγέλης Αγγέλου πάει στο Λας Βέγκας την προσεχή Πέμπτη το ενδιαφέρον του Άρη να εστιαστεί στις συναντήσεις που θέλει να έχει εκεί.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Άρης έχει ήδη κάνει πρόταση στον Λάκι Τζόουνς διάρκειας δύο ετών και περιμένει την απάντησή του. Ο Αγγέλου γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή θητεία τους στον Προμηθέα την περίοδο 2016-17, έχουν πολύ καλή σχέση και είναι γεγονός ότι παρότι ο Άρης οικονομικά υστερεί σε σχέση με άλλες προτάσεις, ο Αμερικανός φόργουορντ το σκέφτεται, διότι διαπιστώνει ότι ο Άρης τον θέλει, του το δείχνει (με το κλειστό διετές) και θα τον έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η συνάντηση των δύο στο Λας Βέγκας ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ο Τζόουνς, στον οποίο έχει κάνει πρόταση και ο ΠΑΟΚ, αλλά μονοετούς διάρκειας, ενώ έχει δεχθεί ενδιαφέρον και από ομάδα της Γερμανίας.

Οι κίτρινοι θέλουν τον Τζόουνς, γιατί ο Αγγέλου πιστεύει ότι θα μπορέσει να εξυπηρετήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό όλα όσα θέλει η ομάδα του να κάνει την προσεχή χρονιά μέσα στο γήπεδο. Μένει να φανεί αν θα έχει και ο Τζόουνς την ίδια άποψη και παραμείνει στη Θεσσαλονίκη φορώντας όμως τα κιτρινόμαυρα.

To Top