Ο Αγκάνθο στο PRESSARIS: “Πορτίγια και Πουλίδο μου είπαν τα καλύτερα για τον Άρη!”

Ο Νταβίντ Αγκάνθο θέλει να φορέσει τη φανέλα του Άρη, για τον οποίο έχει μάθει τα καλύτερα, μιλώντας με τον Κριστιάν Πορτίγια και τον Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός επιθετικός επιβεβαίωσε στο PRESSARIS τις επαφές του με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και όπως δήλωσε είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται αύριο στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Επιθυμία του Αγκάνθο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του μακριά από την πατρίδα μετά τη θητεία του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ όμως γνωρίζει ότι η ενδεχόμενη συνεργασία του με τους κίτρινους θα εξαρτηθεί και από άλλα πράγματα.

«Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και αύριο είναι πιθανό να ταξιδέψω στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω και την αναμέτρηση της ομάδας. Θα το γνωρίζω μέχρι σήμερα το βράδυ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Έχω μιλήσει με τον Πουλίδο που παίζει στον Άρη και ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν αλλά και με τον Πορτίγια με τον οποίο επίσης αγωνιστήκαμε μαζί. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα, την πόλη, τον κόσμο της αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θέλω να αγωνιστώ στον Άρη αλλά θα παίξουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες», επεσήμανε ο Ισπανός εννοώντας προφανώς τις ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα υποβληθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ιατρικώς εντάξει κι αν είναι έτοιμος να επανέλθει στη δράση εξαιτίας της αγωνιστικής του απραξίας.

To Top