Ο Αγκμπελέσε στον Κολοσσό, Αόυτλο στο Λάυριο και παραμονή Έβανς στον Ήφαιστο

Ο Ντάνι Αγκμπελέσε εντάχθηκε και επίσημα στο δυναμικό του Κολοσσού, με την ομάδα της Ρόδου να δυναμώνει στη ρακέτα ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο έμπειρος σέντερ, που εντυπωσίασε πέρσι με τον Χολαργό (8,3 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 1,8 τάπες μ.ο) θα συνεργαστεί ξανά με τον Άρη Λυκογιάννη και θα ενισχύσει σημαντικά τον Κολοσσό στη θέση του σέντερ.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντάνι Αγκμπελέσε. Ο Ντάνι Αγκμπελέσε έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1990 στο Μέριλαντ, των ΗΠΑ. Έχει ύψος 2.06μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ.

Φοίτησε δύο χρόνια στο κολέγιο Κόλιν και άλλα τόσα στο Χάμπτον. Το 2012 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ιράν, ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Ουρουγουάη και Ισπανία, προτού κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Ελλάδα και το Ρέθυμνο, το 2015. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό των Ουρένσε και Χιπούθκοα, παίζοντας στην τελευταία δύο φορές, ενώ ακόμη φόρεσε τη φανέλα της ιταλικής Μπρίντιζι και της γαλλικής Ορτέζ.

Τη σεζόν που πέρασε, ο Αγκμπελέσε επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό του Χολαργού, όπου σε συνολικά 29 παιχνίδια (κανονικής διάρκειας και playoffs) είχε κατά μέσο όρο 8,3 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1,8 κοψίματα».

  • Συνέχεια στις μαζεμένες μεταγραφές του έδωσε το Λαύριο που ανακοίνωσε την απόκτηση και του Τάιρον Άουτλο. Αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (19/08/1995)Αμερικανού guard-forward (1.98m) Tyrone Outlaw!

NCAA: o Αμερικανός ‘’bomber’’ είναι απόφοιτος του Virginia Polytechnic Institute & State University και στην κολεγιακή του καριέρα σε 98 παιχνίδια είχε Μ.Ο./αγώνα 6.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και ποσοστό 42,3% στα σουτ 3 πόντων (την περσινή σεζόν είχε 45.4%!).

NCAA Career Highs (ανά στατιστική κατηγορία οι υψηλότερες επιδόσεις του): 24 pts, 11 rebs, 8 τρίποντα (Field Goals Made), 3 blocks.

  • Ακόμα, ο Ήφαιστος Λήμνου ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σον Έβανς. Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σον Έβανς για τη σεζόν 2019-20.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με την φανέλα του Ηφαίστου στην πρώτη παρουσία της ομάδας μας στη Basket League καθώς σε 27 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 8,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 13ης αγωνιστικής».

To Top