ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο αγώνας ζωής του 7χρονου Μάριου

Ο 7χρονος Μάριος, από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο. Πριν λίγες μέρες οι βετεράνοι του Άρη έδωσαν φιλικό για την ενίσχυσή του.

Πριν λίγο καιρό υποβλήθηκε σε επέμβαση στο εξωτερικό, όμως λόγω υποτροπής της νόσου, με ραγδαία οπτική επιδείνωση, κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί επειγόντως σε εξειδικευμένο παιδονευροογκολογικό κέντρο του Λονδίνου για αξιολόγηση και άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης.

Διαβάστε τι αναφέρει το charityidols.gr:

“Ο Μάριος βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, όμως το κόστος θεραπείας είναι τεράστιο και χρειάζεται κάθε πιθανή βοήθεια. Όταν μας ζητήθηκε η συνεισφορά μας από τον οικογενειακό του κύκλο, δεν μπορούσαμε να αρνηθούμε και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Όποιος αθλητής ή συλλέκτης ιδιώτης θέλει να προσφέρει κάποιο αντικείμενο υπέρ του Μάριου, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Όποιος θέλει να προσφέρει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί και να βοηθήσει, στον παρακάτω λογαριασμό: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR02 0171 1730 0061 7313 7616 207 (ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ).

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τους φίλους μας ότι η ομάδα του ραδιοφωνικού σταθμού Rockvelvet.gr στηρίζει το Μάριο και την οικογένεια του διοργανώνοντας ένα Ραδιοφωνικό Μαραθώνιο στον οποίο θα συμμετέχουμε και εμείς, την Τετάρτη 06/07 και τη Πέμπτη 07/07 από τις 14:00μμ έως και τις 24:00πμ με σκοπό τη συγκέντρωση δωρεών για τη κάλυψη των ιατρικών εξόδων του Μάριου.

Στο studio του Rockvelvet.gr θα βρίσκονται μουσικοί και συγκροτήματα της εγχώριας rock και metal μουσικής σκηνής, θα πραγματοποιηθούν acoustic live sessions, ζωντανές συνδέσεις μέσω skype, δημοπρασίες και πολλά άλλα. Ζητάμε τη συνδρομή σας, τη συμμετοχή σας και τη στήριξη σας στη προσπάθεια μας να προάγουμε τη συνεργασία και την ανιδιοτελή προσφορά αποδεικνύοντας ότι η κοινωνία μας στέκεται ακόμα «ζωντανή» σ’αυτή την για όλους μας δύσκολη εποχή!
Να είστε όλοι εκεί!!
Website http://www.rockvelvet.gr
Συντονίστειτε: http://www.rockvelvet.gr/live/

To Top