Ο αδελφός Χαριστέα και πρώην αθλήτρια του Άρη στο Nomads

Ο αδελφός του Άγγελου Χαριστέα, Δήμος και η πρώην αθλήτρια χάντμπολ του Άρη Αθηνά Κωστοπούλου θα συμμετέχουν στο ριάλιτι Nomads,το οποίο γίνεται στην Μαδαγασκάρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

O Δήμος ξεκίνησε κι αυτός από τον Άρη, όπως ο Άγγελος, αλλά ποδοσφαιρικά δεν έκανε το αντίστοιχο… μπαμ. Η Αθηνά αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην ομάδα του Άρη, ούσα μια από τις ποιοτικότερες παίκτριες της ομάδας και βοηθώντας να κατακτήσει την 8η θέση του πρωταθλήματος.

Φέτος μετά από όσα συνέβησαν με το τμήμα αποχώρησε με προορισμό το Πανόραμα (ομάδα επίσης Α1 κατηγορίας) αλλά από όσο όλα δείχνουν θα απουσιάζει για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν καθώς θα συμμετέχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 “Nomads”.

Σύμφωνα με το βιογραφικό πάντως που δημοσίευσε η παραγωγή του παιχνιδιού που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Χαριστέας, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ασχολείται με τον αθλητισμό. Για πολλά χρόνια ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τον Άρη ενώ έχει φορέσει, επίσης, τις φανέλες του Ολυμπιακού Λευκωσίας, του Διαγόρα Ρόδου, της Νίκης Βόλου και της Kickers Offenbach. Είναι ο μικρός αδελφός του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος, Άγγελου Χαριστέα, με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί στα γήπεδα και τις αλάνες.

Το ποδόσφαιρο του δίδαξε πολλά για τη ζωή και τους ανθρώπους, αν και στα 27 του, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αναγκάστηκε να το αφήσει. Από τότε εργάζεται ως γυμναστής.

Ζει μόνος του από 16 ετών και αυτό, όπως λέει, τον έχει κάνει αγωνιστή. Στη ζωή του πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν η γυμναστική και ο σκύλος του, ο Black.

Ανταγωνιστικός και εξωστρεφής, ξέρει να παίζει ομαδικά και να κερδίζει.

Η Αθηνά Κωστοπούλου είναι διεθνής αθλήτρια του handball και τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μέλος της Eθνικής Oμάδας. Επίσης, είναι φοιτήτρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Ασχολείται και με τον χορό. Διάλεξε τους latin χορούς γιατί μέσω της τεχνικής τους, βελτιώνει την ευλυγισία της στο handball.

Έχει μάθει να λειτουργεί μέσα σε ομάδα και γνωρίζει πάντα ποιος είναι ο ρόλος της σε αυτήν. Δεν ξεχνάει, όμως, ποτέ τους στόχους της, στους οποίους είναι προσηλωμένη.

Στο Nomads θέλει να ξεπεράσει τα όριά της και αν και πιστεύει στον εαυτό της, θέλει να «κρατάει μικρό καλάθι».

Δηλώνει ερωτευμένη με το φαγητό και με τις σπεσιαλιτέ του πατέρα της.

To Top