Ο Αθανασιάδης ανέλυσε το πλάνο του σε Ερασιτέχνη και Κοινωνία Μελών

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης ανέλυσε το πλάνο του στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και της Κοινωνίας Μελών Άρη, με περισσότερες λεπτομέρειες, κυρίως για τις επόμενες κινήσεις του με την εισροή κεφαλαίων από τον Ισπανό τραπεζίτη, Φερνάντο Πλα, αν και εφόσον πάρει οριστικά το χρίσμα μέσα από τη συνέχεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Αυτό που κυρίως αναλύθηκε είναι το νομικό κομμάτι όλης της υπόθεσης, πως θα είναι δηλαδή καλυμμένος νομικά ο σύλλογος και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο κ. Αθανασιάδης ανέπτυξε το πλάνο του και τις προϋποθέσεις για το θέμα των μετοχών που θα δοθούν σε μεσεγγυούχο και οι εμπλεκόμενες πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την αυριανή ημέρα, στην οποία αυτό που ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ είναι να δώσουν όλοι το παρόν για να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια.

Αναλύθηκε επίσης το πλάνο για την επόμενη αγωνιστική χρονιά σε σχέση με το οικονομικό. Η μείωση του προϋπολογισμού του αγωνιστικού τμήματος είναι το πρώτο βήμα, ώστε να μπορέσει και πάλι η ΠΑΕ να αντεπεξέλθει των υποχρεώσεών της. Αυτό προϋποθέτει στήριξη στη “νέα γενιά” ποδοσφαιριστών και γι’ αυτόν τον λόγο θα προωθηθούν παιδιά από την Κ20 ή και την Κ17.

To Top