Ο Αθηναίου σπάει όλα τα κοντέρ! Ήρθε με 3,7π. μέσο όρο και σκοράρει στον Άρη 13,9π. στα πρώτα 11 παιχνίδια!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Άρης έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Αθηναίου και την θέση βασικού και πρωταγωνιστή και αυτός την άρπαξε από τα μαλλιά! Ο 25χρονος γκαρντ έκλεισε το 2013 με δύο εμφανίσεις βγαλμένες από τα πιο όμορφα όνειρά του, αλλά τα… όνειρα δεν σταματούν ποτέ.

Ο Αθηναίου μετά την ηγετική εμφάνιση και τους 26 πόντους που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο έκανε ρεκόρ καριέρας στην Α1 απέναντι στον Ίκαρο Χαλκίδας. Σταμάτησε στους 28 πόντους αυτή τη φορά, με έξι τρίποντα (6/7), ενώ είχε και 3/7 δίποντα και 4/7 βολές σε 34:26 λεπτά συμμετοχής. Ενώ παράλληλα είχε και τέσσερις ασίστ.

Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντα που του έχει αναθέσει ο κόουτς Αγγέλου. Χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής όμως δικαιώνει τον πρώην προπονητή του για την επιλογή του να του δώσει τα ηνία της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα έχει 153 πόντους σε 11 αγώνες, σκοράρει δηλαδή 13,9 πόντους κατά μέσο όρο. Ρεκόρ καριέρας σε μια χρονιά είναι οι 162 πόντοι που πέτυχε πέρσι με τον Πανιώνιο σε 35 συμμετοχές! Φέτος έχει 153 πόντους στις πρώτες 11 αγωνιστικές! Ήρθε στον Άρη με μέσο όρο 3,7 πόντους και έχει σπάσει όλα τα κοντέρ!

 

To Top