ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αιγινιακός έστειλε… σπίτι της τη Βέροια (0-1)

Ο Αιγινιακός νίκησε με 1-0 μέσα στη Βέροια και την έστειλε πρόωρα… σπίτι της.

Στο ματς για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου υποδέχθηκε στη Βέροια τον Άρη, αλλά έχασε με 3-0.

Σε εκείνο της Τρίτης (29/11), όμως, για τη 2ηαγωνιστική, ο Αιγινιακός επέστρεψε στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ως φιλοξενούμενος αυτή τη φορά, και νίκησε με 1-0 τη «Βασίλισσα του Βορρά». Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, αφού η Βέροια είχε δύο δοκάρια, αλλά στο δεύτερο διατήρησε με άνεση το «μηδέν» στα μετόπισθεν και την κατάλληλη στιγμή «χτύπησε» σαν… κόμπρα.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό χιονόπτωση (αρχικά), καταρρακτώδη βροχή (μετά την ανάπαυλα) και θερμοκρασία κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου.

Να σημειωθεί ότι οι λιγοστοί φίλαθλοι της Βέροιας αποδοκίμασαν ουκ ολίγες φορές τον Γιάννη Χαροντάκη, φώναξαν την ιαχή «Αιγινιακός-Αιγινιακός» και εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την αλλαγή του Πέδρο Άρτσε.

 

Με τη συμπλήρωση 84 λεπτών αγώνα, οι Ρανγκέλοφ και Γκούρτσας άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Ζούρκος σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα με εν κινήσει πλασέ.

Ο Αιγινιακός μαθηματικά ελπίζει σε πρόκριση, η Βέροια αποκλείστηκε…

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου).

Κίτρινες: 46’ Ζγκούρι, 70’ Λιόλιος, 90+4’ Παπουτσογιαννόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα (73’ Μελίσσης), Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Άρτσε (64’ Σισίνιο), Μπαλάφας (80’ Παπαστεριανός), Σαρπόνγκ, Χαροντάκης, Βίτι.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Πασαλίδης, Ζούρκος, Ζγκούρι, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Κυζιρίδης (78’ Γκατζολάρι), Λιόλιος, Ονουάτσι (71’ Ρανγκέλοφ), Γκούρτσας (88’ Μουκίδης).

To Top