ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αιγινιακός απέκλεισε την Βέροια στο κύπελλο

Το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου πήρε την Τετάρτη (30/08) ο Αιγινιακός και τοποθετήθηκε στο 2ο γκρουπ μαζί με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας κλήθηκε να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 στη Βέροια και με ήττα 2-1 πήρε την πρόκριση.

Η αναμέτρηση είχε απίστευτη εξέλιξη, αφού η ομάδα της Ημαθίας στο 88ο λεπτό είχε στα χέρια της σκορ πρόκρισης με το γκολ του Σουλιώτη που έκανε το 2-0, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-1 με τον Θωμά Παπαδόπουλο και πανηγύρισαν εκείνοι την είσοδο τους στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού εκμεταλλεύθηκαν το εκτός έδρας γκολ. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε τελειώσει με 1-0 υπέρ του Αιγινιακού στην Πιερία.

ΒΕΡΟΙΑ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: 24′ Ρούνεϊ, 88’ Σουλιώτης – 89’ Παπαδόπουλος
ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Τσιούχας (76΄Λαζόπουλος), Δαμιανάκης (92’ Λάσκαρης), Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Λίταινας (84’ Νύχταρης), Ουνγιαλίδης, Βανκεβάι.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Παπαδόπουλος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (94’ Αντωνιάδης), Δωματάς (90’ Ανδρικόπουλος), Λεφίδης, Σοφιάνης (73’ Προσκυνητόπουλος).

To Top