ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Η αποθέωση του Νέτο και η “λύτρωση” του Μπαστακού

Δύο ποδοσφαιριστές του Άρη ξεχώρισαν στο χθεσινό ματς, με τα γκολ του, οι Ντάρσι Νέτο και Μιχάλης Μπαστακός.

Ο Βραζιλιάνος σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της καριέρας του, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, ενώ συχνά-πυκνά από την κερκίδα ακουγόταν το όνομά του, δείγμα του πόσο αναγνωρίσιμος είναι στο φίλαθλο κοινό της χώρας. Έλαβε το ζεστό χειροκρότημα από μικρούς και μεγάλους.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όσον αφορά τον Μιχάλη Μπαστακό σε σχέση με τον 36χρονο Νέτο, είναι ένα 21χρονο παιδί, που έτυχε σκληρής κριτικής το τελευταίο διάστημα για τις επιδόσεις, γεγονός που τον φόρτωσε ψυχολογικά και τον ίδιο.

“Άκουσα πολλά, το είχα ανάγκη αυτό το γκολ, το έψαχνα…”, τόνισε σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του φιλικού, έστω κι αν δεν ήταν ένα τέρμα σε ένα επίσημο ματς. Τον ενδιέφερε που έσπασε αυτή τη… κατάρα.

Όσες φορές αγωνίστηκε με τον Άρη, ειδικά το πρώτο διάστημα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη, πήρε ευκαιρίες, είχε τη δυνατότητα να πετύχει ένα γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος. Πλέον, ελπίζει πως θα μπορέσει και στα επίσημα ματς της ομάδας που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, να πετύχει ένα γκολ.

To Top