Ο Αλέξανδρος Βόσδου, γιος του πρώην παίκτη του Άρη, Λεωνίδα, μίλησε για τους «κίτρινους» και τον Ηρακλή Αμπελοκήπων!

Στην 4η αγωνιστική ο Άρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος τον Ηρακλή Αμπελοκήπων σε γήπεδο που ακόμα καμία από τις δύο ομάδες δεν γνωρίζει, αφού η λύση του Καυτανζογλείου εγκαταλείπεται!

Γεγονός, ωστόσο, είναι ότι οι Θεσσαλονικείς θα βρουν στο δρόμο τους έναν παλιό τους… γνώριμο! Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Βόσδου, γιο του παλαιού ποδοσφαιριστή του Άρη, Λεωνίδα, τη δεκαετία του ΄80 και νυν τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή χρονιά με τα «κυανόλευκα».

Ο 19χρονος αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Αριστοτέλη Φλώρινας κάτω από τις οδηγίες του πατέρα του, πήρε μεταγραφή στα 13 του για τον Παναθηναϊκό, μετακομίζοντας στις τότε εγκαταστάσεις των «πράσινων» στην Παιανία. Το ταξίδι δεν ήταν εύκολο, όμως, ο νεαρός Αλέξανδρος κατάφερε να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με το σχολείο, προτιμώντας, μάλιστα, στο τέλος να σπουδάσει από το να δοκιμάσει την τύχη του στην επαγγελματική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Έτσι μετά τις πανελλαδικές, περνώντας σε Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, πήρε την ελευθέρας του από το τριφύλλι και εγκαταστάθηκε στη συμπρωτεύουσα, όπου έγινε μέλος του Άρη. Το θολό τοπίο που υπήρχε τότε στους «κίτρινους» τον οδήγησε στο να πάρει την απόφαση να γυρίσει σελίδα στη ποδοσφαιρική του καριέρα και να μετακομίσει στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο Αλέξανδρος Βόσδου μίλησε στο football-academies.gr για την μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία, ενώ αναφέρθηκε και στον Άρη, τονίζοντας:

«Θεωρώ ότι όλες οι φάσεις της ζωής μας, με τις όποιες χαρές η δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, μας προσθέτουν εμπειρία και δύναμη. Τα διοικητικά και τα αγωνιστικά προβλήματα του Άρη με ανάγκασαν να στραφώ σε άλλες επιλογές», ενώ για τη νυν ομάδα του, τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, προσεχή αντίπαλο των «κίτρινων», είχε να πει:

«Με όρεξη, αγωνιστική διάθεση και υπακοή για το καλύτερο, υπό την καθοδήγηση ενός εξαίρετου προπονητή, βρίσκομαι στον Ηρακλή. Μια ομάδα οργανωμένη έχοντας αποδείξει τη νοικοκυροσύνη της στο χρόνο. Η φιλοσοφία της ομάδος αυτής ,νομίζω ταίριαξε απόλυτα στον χαρακτήρα μου».

To Top