Ο Αλαφούζος θέλει… Superleague TV μετά τα “πυρά”! Επίθεση Μπέου για Γραμμένο: “Η χειρότερη διοίκηση της ΕΠΟ”

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει… Superleague TV, όπως το επανέλαβε στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της λίγκας! Επίθεση Μπέου για Γραμμένο: “Η χειρότερη διοίκηση της ΕΠΟ”!

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, αφού δέχθηκε πολλά “πυρά” από τον κόσμο της ομάδας του, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και παρά το “σπρώξιμο” από το ξεκίνημα της σεζόν, επανέφερε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League θέμα δημιουργίας τηλεοπτικού καναλιού χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση.

Τα τηλεοπτικά συμβόλαια ομάδων της Super League με τη Novaλήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι, και στο διοικητικό συμβούλιο του Συνεταιρισμού, που έγινε με τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τρίτης 23/2, τέθηκε ξανά θέμα Super League TV.

«Εμπνευστής» της ιδέας ήταν ο Αλαφούζος, που ένα χρόνο μετά, έθεσε ξανά την πρόταση για δημιουργία καναλιού της λίγκας, Super League Tv. Όπως και τον περασμένο Αύγουστο όμως, απόφαση δεν πάρθηκε και ειπώθηκε ένα αόριστο «θα το δούμε» από τις ομάδες που έχουν ήδη συνάψει ατομικά συμβόλαια με το συνδρομητικό κανάλι μιας και η κεντρική διαχείριση έχει ναυαγήσει.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας Μπέος τα έβαλε ανοιχτά με τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, Σωτήρη Αντωνίου, λέγοντας του ότι η διοίκηση Γραμμένου «είναι η χειρότερη διοίκηση που έχει περάσει από την ΕΠΟ με διαφορά. Ρίξατε το καράβι στα βράχια…». Ο εκπρόσωπος του Βόλου μάλιστα, έθεσε θέμα κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη νέα χρονιά, αλλά ούτε σε αυτό το θέμα πάρθηκε κάποια απόφαση.

 

To Top