Ο Αλεξανδρής έδωσε το σύνθημα νίκης (video)

Το κλίμα στον Άρη είναι πολύ καλό. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε σήμερα πριν ξεκινήσει η προπόνηση. Όλοι μιλούν με όλους, όλοι είναι ευδιάθετοι, έτοιμοι να δώσουν τα πάντα αύριο για να πάρουν την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα, όπως ο ΚΑΟΔ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής κάλεσε τους παίκτες του στο κέντρο του γηπέδου, καλωσόρισε και επίσημα τον Ρον Ντέιβις στην ομάδα, μίλησε σε όλους για τον αυριανό αγώνα και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η προπόνηση.
Μιλώντας στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του Άρη υποστήριξε πως “διανύουμε μια δύσκολη εβδομάδα, γιατί μόνο στην σημερινή τελευταία προπόνηση είχαμε όλους τους παίκτες στην διάθεση μας. Οι δύο ψηλοί μας, ο Κρούσιτς και ο Τσαϊρέλης απουσίαζαν για δέκα μέρες λόγω τραυματισμών, ενώ μια μέρα πριν τον αγώνα προστέθηκε στο ρόστερ ο Ντέιβις που ήρθε για να αντικαταστήσει τον Όλιβερ, ο οποίος δεν έδειχνε σημάδια προσαρμογής εδώ και δυόμιση μήνες” και πρόσθεσε ότι “παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε ότι μπορεί να παλέψει απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Εμείς μετά την απώλεια που είχαμε στην έδρα μας απέναντι στον Κολοσσό ψάχνουμε για μια νίκη εκτός έδρας, προκειμένου να καλύψουμε το έδαφος και να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Πάμε στην Δράμα για να δώσουμε τον αγώνα μας”.

Παρακολουθείστε την έναρξη της προπόνησης του Άρη και την ομιλία Αλεξανδρή στο κέντρο του γηπέδου:

{youtube}RywpOk1brIQ|640|360|1{/youtube}

To Top