Ο Αλεξανδρής δίνει εντολή για καταγγελία!

Καταγγελία για τα οφειλόμενα ύψους 24.500 ευρώ θα κάνει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όπως ενημέρωσε σήμερα τη διοίκηση της ΚΑΕ. Τα οφειλόμενα αφορούν την περίοδο 2011-12, όταν η ΣΑΡΙΣΑ είχε δεσμευτεί με ανακοίνωση πως θα κάλυπτε το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού και του συνεργάτη του, Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ο Αλεξανδρής δεν έχει παράπονο από τη διοίκηση της ΚΑΕ αλλά από τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ που θεωρεί ότι τον έχουν προσβάλλει και τον έχουν αγνοήσει. Στη σημερινή συνάντηση με τη διοίκηση συνοδευόταν από τον δικηγόρο Αλέξη Βαγιάτα, στον οποίο και θα δώσει εντολή για καταγγελία, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Είναι χρήματα τα οποία θα έπρεπε να είχε δώσει η ΣΑΡΙΣΑ, όπως είχε η ίδια δεσμευτεί με ανακοίνωσή της, αλλά ποτέ δεν τα πλήρωσε. Ο Αλεξανδρής ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη για την απόφασή του. Αν δεν ευαισθητοποιηθούν τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, τότε η οφειλή επιστρέφεται στην ΚΑΕ. Τυπικά η καταγγελία θα αφορά την ΚΑΕ. Ουσιαστικά είναι ένα μέτρο πίεσης του Αλεξανδρή προς την ΣΑΡΙΣΑ μέσω της ΚΑΕ για να κινηθούν οι διαδικασίες αποπληρωμής της οφειλής.

 

To Top