Ο Αλεξανδρής θέλει λίγους ξένους και παίκτες με προοπτική

Λιγότερους ξένους, παίκτες που θα μείνουν 2-3 χρόνια τουλάχιστον στην ομάδα και θα έχουν προοπτική είναι αυτό που ζητάει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για τον Άρη την επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε σε δηλώσεις του πως “είμαι χαρούμενος. Ήθελα να μείνω, δεν ήθελα να φύγω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και για τον κόσμο του Άρη που μου έχει δείξει την αγάπη του και για τη νέα διοίκηση που έχει να κάνει με αυτή την… καυτή πατάτα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα νέα άτομα. Προσπαθούμε να βάλουμε ένα πλάνο για να μπει μια τάξη στα οικονομικά και να αυξήσουμε τα έσοδά μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί ως προς τους στόχους που θα θέσουμε”.

Ρωτήθηκε για την περσινή χρονιά, αλλά και για τις σκέψεις του για την επόμενη και απάντησε πως “πέρσι δουλέψαμε με την ίδια λογική, αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τους παίκτες που επιλέξαμε. Πέρυσι δούλεψα πιο πολύ από ποτέ, αλλά κανέναν δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε. Εμείς μείναμε ζημιωμένοι. Ο στόχος μου είναι τώρα να βρούμε παίκτες οι οποίοι θα μείνουν για δύο τρία χρόνια στην ομάδα. Με πολλά νέα παιδιά και Έλληνες. Θέλουμε να έχουμε σαφώς λιγότερους ξένους και παιδιά με προοπτική”.

Πηγή: Αθλητικό Μετρόπολις

To Top