Ο Αλκαράθ για την… “καλή πορεία του Άρη”, την ατυχία και την εκμετάλλευση της έδρας (video)

Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο Λούκας Αλκαράθ αναφέρεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ ανέβασε και το βίντεο το οποίο υπάρχει στην αρχική σελίδα της ΠΑΕ Αρης. 

“Οι διακοπές τελείωσαν και ο Άρης επέστρεψε στις προπονήσεις για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, που είναι έβδομος στη βαθμολογία έπειτα από ένα σερί άσχημων αποτελεσμάτων με τέσσερις συνεχόμενες ήττες” αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια τονίζει ότι αυτό το κακό σερί δεν τον ανησυχεί. Παράλληλα αναφέρεται στις  απουσίες της ομάδας και γίνεται λόγος για την κατάσταση των Αγκάνθο και Γιαννιώτα.

Ο Ισπανός μιλάει για μια… “καλή πορεία του Άρη με μόνο μία ήττα στο κύπελλο, μία νίκη και δύο ισοπαλίες” (προφανώς πρόκειται για τυπογραφικό λάθος), ενώ επισημαίνει την ανάγκη κατάκτησης βαθμών ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

“Σε κάθε παιχνίδι θα είχαμε κερδίσει περισσότερα αλλά τύχη, ένας άλλος μεγάλος σύμμαχος του ποδοσφαίρου, δεν ήταν μαζί μας στην επίθεση” καταλήγει ο Αλκαράθ.

O Αλκαράθ ανέβασε επίσης το παρακάτω βίντεο στην ιστοσελίδα του:

To Top