Ο Αλκαράθ «δείχνει» την ενδεκάδα για την… πρόκριση

Την τελική πρόβα για τον αγώνα με την Καλλιθέα θα κάνει σήμερα ο Λούκας Αλκαράθ. Ο Ισπανός θα «δείξει» και την ενδεκάδα, μετρώντας απουσίες και φυσικά την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο 46χρονος προπονητής δούλεψε στο κομμάτι της τακτικής με 12 παίκτες (συνηθίζει να το κάνει) αυτούς δηλαδή που εμπιστεύεται πιο πολύ και αυτούς τους οποίους θεωρεί βασικούς.

Το κομμάτι της τακτικής περιείχε κυρίως κατοχή από τους βασικούς και τρόπους ανάπτυξης και επίθεσης, με τους αναπληρωματικούς να αμύνονται συστηματικά.

Εντεκάδα ο Ισπανός κόουτς θα «δείξει» σήμερα στην τελευταία προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά δεν θα απέχει και πολύ αυτή σε σχέση με το ότι είδαμε την Κυριακή.

Ο Αγγελούδης πρέπει να θεωρείται βασικός στην κορυφή, όπως και οι Σουνάς, Γιαννιώτας ενώ μία θέση διεκδικούν οι Τριανταφυλλάκος, Καραγιάννης, με τον Γκέσιο να είναι το αουτσάιντερ, θέτοντας ωστόσο κι αυτός υποψηφιότητα , εφόσον τις τελευταίες μέρες είχε καλή παρουσία στις προπονήσεις και όντας πολύ ορεξάτος έχει αρχίσει και κερδίζει την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή.

Τέλος, η άμυνα και ο άξονας της μεσαίας γραμμής δεν φαίνεται να αλλάζουν καθόλου.

Βελλίδης, Καζναφέρης, Μαργαρίτης, Πουλίδο και Γιαννίτσης στην άμυνα. Κοέλιο και Παπαστεριανός στα αμυντικά χαφ, με άλλα λόγια.

 

To Top