Ο Αλκαράθ περιμένει κλήση από την… αόρατη διοίκηση

Ο Άρης βαδίζει σε ένα ακόμη πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου η νίκη “ζυγίζει” πολύ περισσότερο από τους τρεις βαθμούς. Το Σάββατο στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει το δίδυμο Πασιαλή, Μπουγιουκλή. Εκτός απροόπτου…

Οι δυο προπονητές καλούνται να ξεπεράσουν τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν τις τελευταίες μέρες, να «ξεχάσουν» ότι την ώρα που… έφευγαν, τους καλούσαν να επιστρέψουν και να συνεχίσουν την προετοιμασία των κίτρινων, ώστε να κατεβάσουν μια ομάδα από «πολεμιστές» που θα παλέψει για την αγωνιστική της επιβίωση, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο.

Κατά γενική ομολογία τεχνικό τιμ και παίκτες, μαζί με τον κόσμο θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα όσα διοικητικά παράλογα γίνονται και να σώσουν το δικό τους γόητρο, αλλά και την βαθμολογική υπόσταση της ομάδας.

Μέχρι τότε, ο Λούκας Αλκαράθ περιμένει την τελική κλήση από την… αόρατη διοίκηση του Άρη, προκειμένου να έρθει από την Ισπανία στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις. Το ερώτημα είναι με ποιον θα μιλήσει; Με τη διοικούσα που αποχαιρέτησε την ομάδα κι έβγαλε ανακοίνωση; Ή με τη διοίκηση της Κοινωνίας Μελών; Ίσως με τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που  όλο και πλησιάζει…

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, ο 46χρονος τεχνικός έχει καταρχήν συμφωνήσει με τους κίτρινους στα βασικά σημεία και ζήτησε απλά κάποιες τελικές λεπτομέρειες να συζητηθούν από κοντά με τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλκαράθ βρίσκεται στο σπίτι του στη Γρανάδα. Αρχικά υπήρχε η θέληση να έρθει ακόμη και το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, αλλά το νωρίτερο που μπορεί να αφιχθεί είναι το απόγευμα της Παρασκευής.

Αξίζει τον κόπο να θυμίσουμε ότι Παρασκευή είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη πέρσι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ και το Σάββατο κάθισε στον πάγκο του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μπορεί να (ξανά)γίνει κι αυτό στον Άρη.

To Top