Ο αλτρουϊστής Μαυραειδής εγκωμίασε τους συμπαίκτες του!

Ο Νταν Μαυραειδής πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με τα χρώματα του Άρη. Ο νεαρός γκαρντ ήταν εκ των κορυφαίων και με τους 18 πόντους που σημείωσε έκανε ρεκόρ πόντων την φετινή σεζόν.

Ο απόφοιτος του Πρίνστον τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε καλά για 30-35 λεπτά παρά το γεγονός ότι έλλειπαν δύο πολλοί έμπειροι παίκτες, ο Χρήστος Ταπούτος και ο Δημήτρης Τσαλδάρης» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μαυραειδή ο οποίος αναφορικά με την καλή εμφάνισή του δήλωσε: «Ένιωθα άνετα σήμερα. Για να σκοράρω όμως εγώ με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου που έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όλα τα παιδιά παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε ομαδικά και για αυτό πήραμε τη νίκη».

Αναφορικά με την σημαντικότητα της νίκης που κρατάει ζωντανό τον Άρη στο κυνήγι της πρόκρισης ο 23χρονος γκαρντ τόνισε: «Αυτή η νίκη μας κρατάει ζωντανούς όσον αφορά την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Για να έχει αντίκρισμα η σημερινή νίκη θα πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα στο Λιόν. Αυτή η νίκη επίσης θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία. Είχαμε πέντε συνεχόμενες ήττες και αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο κόντρα στον ΚΑΟΔ και μετά θα πρέπει να σκεφτούμε το ματς με την Βιλερμπάν».

To Top