“Ο Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να πουλήσει την Τσέλσι”

Σύμφωνα με δημοσίευμα των “Sunday Times”, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ετοιμάζεται να πουλήσει την Τσέλσι έναντι ιλιγγιώδους ποσού. Μάλιστα, φέρεται να ήρθε σε επαφή με την αμερικανική εταιρία “Raine Group” προκειμένου να βρει αγοραστή.

Aπό το 2003 η Τσέλσι βρίσκεται στα χέρια του Ρομάν Αμπράμοβιτς και η αλήθεια είναι πως βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της με τον ίδιο στην ηγεσία του κλαμπ. Ήρθαν εγχώριοι τίτλοι στο “Στάμφορντ Μπριτζ”, η ομάδα βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και πλειάδα αστεριών έχει φορέσει τη φανέλα της.

Δεν αποκλείεται όμως να έρθει το τέλος εποχής για το Ρώσο μεγιστάνα και να πουλήσει την Τσέλσι. Αυτό φαντάζει πιθανό σύμφωνα με δημοσίευμα των “Sunday Times”, όμως το αντίτιμο είναι πολύ υψηλό για όποιον θελήσει να την αγοράσει.

Τα τελευταία 15 χρόνια οι Λονδρέζοι έχουν κατακτήσει ισάριθμους τίτλους, μεταξύ των οποίων το Champions League (2012) και το Europa League (2013). Αν μη τι άλλο, η παρουσία του Αμπράμοβιτς είναι συνώνυμη με την επιτυχία του συλλόγου.

Εντούτοις, πρόθεση του Αμπράοβιτς είναι να πουλήσει τους “μπλε”. Μάλιστα, φέρεται να ήρθε σε επαφή με την αμερικανική εταιρία “Raine Group” προκειμένου να βρει αγοραστή, με τον όμιλο να έχει κάνει ήδη τη συνολική αξιολόγηση της Τσέλσι και να την κοστολογεί στις 2.000.000.000 λίρες, με τον Αμπράμοβιτς να έχει ξοδέψει 140.000.000 λίρες όλα αυτά τα χρόνια.

Από τον σύλλογο βέβαια διαψεύδεται το δημοσίευμα, όμως αν ισχύει και η ομάδα πουληθεί με αυτό το ποσό, θα έχει σπάσει το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2006, όταν πουλήθηκε έναντι 790.000.000 λιρών. Μένει να φανούν στο εγγύς μέλλον ποιες είναι οι προθέσεις του Ρώσου μεγιστάνα.

To Top