Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε εκλογές και Γ.Σ της ΕΠΣ Αθηνών σε παιδική χαρά

Απίστευτο και όμως… παιδικό! Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου ανακοίνωσε πως οι εκλογές και η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αθηνών, στην οποία είναι και πρόεδρος επί σειρά ετών θα πραγματοποιηθούν σε παιδική χαρά.

Συγκεκριμένα, μέσω ανακοίνωσης ο κ. Δημητρίου γνωστοποίησε πως η Γ.Σ. αλλά και οι εκλογές της ΕΠΣ Αθηνών θα γίνουν σε ανοιχτό χώρο του Δημοτικού Ανοιχτού Πάρκου Πρώτης παιδικής χαράς του Περιστερίου στις 23/06 με ώρα έναρξης στις 15:00.

Λίγες ώρες αργότερα μετά την ανακοίνωση, ο αναπληρωτής πρόεδρος της… εξυγιαντικής ΕΠΟ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδωσε διευκρινήσεις για τον χώρο που θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης στις 23 Ιουνίου και παράλληλα ευχαρίστησε τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη για την παραχώρηση που έκανε.

Αναλυτικά η ανάρτηση: “O χώρος που θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της ΕΠΣ Αθηνών είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει ο δήμος Περιστερίου και έχει καφέ, ρεστοράν πολυτελείας με 300 καθίσματα, πισίνα, ό,τι καλύτερο μπορούσε να επιλέξει η διοίκηση της Ένωσης εν μέσω πανδημίας σεβόμενοι τους Αθηναίους παράγοντες. Ευχαριστώ τον δήμαρχο Περιστερίου για την παραχώρηση του χώρου”.

To Top