Ο Αναστασίου για Άρη, Παναθηναϊκό και Ζαμπέτα

Στον Αντώνη Ζαμπέτα αναφέρθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, που πριν από μερικές μήνες είχε επαφές με τους ανθρώπους του Άρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Τόνισε πως υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες ενώ παράλληλα παρέπεμψε στον κ. Ζαμπέτα αυτούς που ρωτούν γιατί δεν ήρθε τελικά στην Θεσσαλονίκη. Ακόμη αναφέρθηκε και στην αυριανή αναμέτρηση του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στο metrosport.gr. Ακολουθούν όσα δήλωσε για τον Άρη:

Το όνομά σας ακούστηκε πολλάκις για τον Άρη. Τόσο μετά την αποχώρηση του Μάκη Κατσαβάκη, όσο και μετά το δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή. Εν τέλει, γιατί δεν συνεργαστήκατε;

«Το όνομά μου είχε ακουστεί για πολλές ομάδες, όπως για ΟΦΗ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Άρη. Υπήρξε όντως, ενδιαφέρον από Άρη. Τότε, είχε (και έχει ακόμα, απ’ όσο μαθαίνω) πολλά προβλήματα. Συζήτησα με τον κ. Ζαμπέτα, αλλά δεν έγινε επίσημη πρόταση. Ρωτήστε τον ίδιο, γιατί δεν συνεργαστήκαμε».

Μήπως ήσασταν διστακτικός, λόγω των προβλημάτων του Άρη και δεν έγινε η επίσημη πρόταση;

«Όχι, εγώ ήμουν συζητήσιμος με τον κ. Ζαμπέτα. Τον άκουσα και μίλησα μαζί του. Όπως και να ?χει, ο Άρης είναι μία ομάδα με μεγάλη δυναμική, ακόμα και με τα προβλήματά του. Μου αρέσει να ρισκάρω, αν έχω καλή διαίσθηση».

Παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα;

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις, αλλά όχι τα παιχνίδια και τα ρεπορτάζ. Δε νομίζω πως άλλαξε, σε σχέση με το πως ήταν, πριν από τρεις μήνες. Τουλάχιστον, στις περισσότερες ομάδες».

Γνωρίζετε, πως η 22η αγωνιστική βρίσκει αντιμέτωπους τον Άρη και τον Παναθηναϊκό; Έχετε μάθει για την κατάσταση των δύο ομάδων;

«Ναι, γνωρίζω ότι θα αναμετρηθούν. Τόσο ο Άρης, όσο και ο Παναθηναϊκός, δεν διανύουν καλή περίοδο. Ο Άρης αντιμετωπίζει διάφορα εσωτερικά προβλήματα, αγωνιστικά και οικονομικά. Δεν περίμενα ο Παναθηναϊκός, να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία, λόγω του υλικού του. Ούτε όμως και για τον Άρη, περίμενα να κινδυνεύσει».

Φαντάζεστε πώς θα είναι αγωνιστικά το παιχνίδι;

«Υπάρχει μεγάλη πίεση και από τους δύο. Ο Άρης τα πηγαίνει πιο καλά στα εντός έδρας παιχνίδια του, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που είναι καλύτερος στα εκτός. Εύχομαι να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, αν και δε το νομίζω. Πιστεύω θα είναι κλειστό, με τον Παναθηναϊκό να πλεονεκτεί λίγο, γιατί είναι καλύτερος στα άκρα, με Μαυρίας και Σισοκό. Βέβαια, ο Άρης έχει τον Αγκάνθο και τον Πουλίδο, που οργανώνει και είναι έξυπνος παίκτης».

To Top