Ο Αναστασίου στην Πρέμιερλιγκ!

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήρθε ποτέ στον Άρη, οι κίτρινοι προτίμησαν τον Λούκας Αλκαράθ και ο Έλληνας τεχνικός εδώ και λίγες μέρες ανήκει στην… Πρέμιερλιγκ, ως μέλος του τεχνικού τιμ της Ρέντινγκ!

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της “Sportday” “η Ρέντινγκ πριν από ένα μήνα, τον είχε καλέσει για να καθίσει στο προπονητικό της κέντρο για μία εβδομάδα. Ο Αναστασίου πάτησε το χορτάρι του «Madejski», πήρε άρωμα από τα αποδυτήρια της νεοφώτιστης στην Πρέμιερ Λιγκ, έκανε ιδιαίτερα στον Πάβελ Πογκρέμπνιακ στα «τελειώματα» των φάσεων.  Οι εφτά ημέρες έγιναν… συμβόλαιο! Ο manager της Ρέντινγκ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, μετά από 2-3 meeting που είχε μαζί του, άναψε το «πράσινο φως» για την προσθήκη του στο τεχνικό επιτελείο της Ρέντινγκ.

Ο Αναστασίου το πρωί της Πέμπτης επέστρεψε στο προάστιο του Λονδίνου, μίλησε με τον chief executive των «Royals» (σ.σ.: «βασιλικοί»), Νάιτζελ Χόου, οι υπογραφές έπεσαν και μέχρι το φινάλε της σεζόν θα είναι -μαζί με τον Νάιτζελ Γκιμπς- το δεξί χέρι του ΜακΝτέρμοτ! Σαν σήμερα σε δύο μήνες ο Γιάννης Αναστασίου θα γιορτάσει τα 40ά του γενέθλια. Η σημερινή του παρουσία στον πάγκο της Ρέντινγκ στον αγώνα Κυπέλλου με την Κρόουλι είναι το δώρο των (προπονητικών) ονείρων του. Happy birthday…

Ο Γιάννης Αναστασίου μιλάει άπταιστα αγγλικά, χειρίζεται με επάρκεια την ολλανδική γλώσσα και ήδη ψελλίζει τα πρώτα του ισπανικά”.



To Top