ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Αναστόπουλος έδωσε τις ευκαιρίες, το μέλλον του Άρη πρέπει να τις αξιοποιήσει…

Η χθεσινή ανακοίνωση του “προβιβασμού” του 16χρονου Ηλία Μπουλγκουρίδη στην πρώτη ομάδα του Άρη, μετά από απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου, έρχεται να καταδείξει ότι οι ακαδημίες των “κιτρινόμαυρων”, μπορούν να συμβάλλουν μελλοντικά στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός είναι μέχρι στιγμής ο τρίτος που θα προπονείται από εδώ και στο εξής με τους “μεγάλους”, καθώς από την αρχή της χρονιάς στο Νέο Ρύσιο, βρίσκονται επί καθημερινής βάσης οι Χρυσόστομος Ιακωβίδης και Δημήτρης Ανδρεάκος, με τον πρώτο να συνεχίζει και από πέρυσι. Μαζι τους και ο 18χρονος, Κυριάκος Μαζουλουξής, ο οποίος όμως έχει περισσότερες εμπειρίες έναντι των άλλων με την πρώτη ομάδα.

Οι τρεις πιτσιρικάδες έχουν πλέον την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες από την συναναστροφή τους μέσα στο γήπεδο και όχι μόνο με ποδοσφαιριστές έμπειρους και με πολλές παραστάσεις, ώστε να τις αξιοποιήσουν για την προσωπική τους βελτίωση.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, απέδειξε πως με πολύ κόπο και υπομονή οι προσπάθειες των νεαρών παικτών των ακαδημιών θα επιβραβευτούν μελλοντικά, αρκεί να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δίνονται…

To Top