ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ανιστόρητος Μπουτάρης στο… “Όσα παίρνει ο άνεμος”! Το ασπρόμαυρο κασκόλ, τα… σαλιαρίσματα και ο Άρης

Ο Γιάννης Μπουτάρης για μια ακόμη φορά πήρε το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου στην ταινία “Όσα παίρνει ο άνεμος…”. Γνωστός για να βάζει στην πρίζα κόσμο και κοσμάκη, σε κάθε ευκαιρία “χτυπά”.

Βρέθηκε λοιπόν και στο Μέγαρο Μουσικής την περασμένη Τετάρτη. Φόρεσε το ασπρόμαυρο κασκόλ, άρχισε να χαϊδεύει τα αυτιά του Σαββίδη για μια ακόμη φορά και αφού έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας της Τούμπας θυμήθηκε και τον Άρη, αλλά πιάστηκε ανιστόρητος! Και πάλι.

Αφού λοιπόν… σαλιάρισε για μια ακόμη φορά λέγοντας ότι: “Ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη αθλητική δύναμη στην πόλη σήμερα. Νιώθω τυχερός γιατί ο Ιβάν Σαββίδης κάνει πολλά πράγματα, όχι μόνο για την ομάδα του” πιάστηκε τελείως αδιάβαστος στην ιστορία λέγοντας: “Στο μπάσκετ μπορεί να υπολείπεται σε σχέση με τον Αρη (σ.σ. πάλι καλά που θυμήθηκε κι αυτό), αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ιστορία”.

Λόγια ανεπίτρεπτα και άστοχα από το στόμα του Δημάρχου που έχει και ο ίδιος (ας μη ξεχνάμε) συμβάλει σε πολλά από τα πρωταθλήματα του Αυτοκράτορα, λόγια που δείχνουν ταραχή και υποτέλεια.

Ας του πει κάποιος του Δημάρχου μας, ότι ο 102 χρόνων Άρης είναι πολύ πιο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Έχει και χρονικά, αλλά και βάσει διακρισεων σε όλα τα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο κτλ) πολλαπλάσιους τίτλους από τον 90χρονο σύλλογο!

Το λένε οι αριθμοί, το λέει η ίδια η ιστορία. Όφειλε τουλάχιστον, ξεπερνώντας την νόσο των… υποκλίσεων να είναι πιο διαβασμένος!

 

To Top