ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ανσαριφάρντ έγινε ο 14ος σκόρερ του φετινού Άρη, έστειλε μηνύματα και κατέθεσε ψυχή!

«Λογαριασμό» με τη φανέλα του Αρη… άνοιξε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς διαμόρφωσε στο 88′ το μετέπειτα τελικό 2-0 στο παιχνίδι τους με τον Βόλο.

O Ιρανός φορ όχι μόνο σημείωσε το πρώτο του γκολ με τους κιτρινόμαυρους αλλά παράλληλα έχει σκοράρει πλέον με τέσσερις διαφορετικές ομάδες στη Super League, αφού στο παρελθόν βρήκε στη μεγάλη κατηγορία από 17 φορές δίχτυα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και 14 ως παίκτης του Πανιωνίου, που ήταν και η ομάδα που τον έφερε στην Ελλάδα.

Το τελευταίο του εν Ελλάδι γκολ ήταν στις 20/2/2022, στο 2-0 που κέρδισε τότε η ΑΕΚ τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ανσαριφάρντ έγινε ο… 14ος σκόρερ των κιτρινόμαυρων φέτος, με τον Λορέν Μορόν να ηγείται.

Ο Ισπανός είναι το πρώτο “βιολί” της κιτρινόμαυρης επίθεσης με 14 γκολ (13+1), την ώρα που έχουν σκοράρει άλλοι δέκα παίκτες πλην του Ανσαριφάρντ που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του, συν τους Λουίς Πάλμα και Μενέντες που έχουν αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα οι λίστα των εν ενεργεία παικτών που έχουν σκοράρει

Φαμπιάνο, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ με 5 γκολ.

Σαβέριο με 4 γκολ.

Σαμόρα με 3 γκολ.

Τζούρασεκ με 2 γκολ.

Βέλεθ, Πάρντο, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Ανσαριφάρντ με 1 γκολ.

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από την χθεσινή αποτελεσματικότητα, εκείνο που καταγράφεται είναι η “κατάθεση ψυχής” του Ανσαριφάρντ.

Όπως είπε: «Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα, το “Κλεάνθης Βικελίδης” είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα για να αγωνίζεσαι και είναι τιμή μου να φοράω την φανέλα του Άρη» για να συμπληρώσει για το κύπελλο: «Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι βασικός μας στόχος να κατακτήσουμε το κύπελλο και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να περάσουμε το εμπόδιο του Παναιτωλικού στα ημιτελικά».

To Top