ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο ανταγωνισμός και οι σκέψεις για την ενδεκάδα ενόψει της Ευρώπης

Ο Άρης μετράει αντίστροφα για την πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση στις 27 Ιουλίου, περιμένοντας να μάθει εάν θα αγωνιστεί στην Αρμενία με την Αραράτ ή στην Αλβανία με την Εγνατία.

Δεδομένος ο ανταγωνισμός με τα πολλά νέα πρόσωπα ενόψει της ενδεκάδας που αναμένεται να εμπιστευτεί ο Τόλης Τερζής στην επιχείρηση-πρόκριση.

Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν (με την έλευση του Μορόν) 13 νέα πρόσωπα και η λογική λέει ότι οι σκέψεις για την ενδεκάδα οδηγούν περισσότερο σε παίκτες που ήταν ήδη στο ρόστερ.

Στην άμυνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Κουέστα, Οντουμπάτζιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο και ο Φεράρι δείχνουν να έχουν το προβάδισμα.

Νταρίντα, Ρουπ αναμένεται να πλαισιωθούν στο κέντρο από τον Τζούρασεκ. Ενώ στην επίθεση ο Λουίς Πάλμα, αναμένεται να είναι με τον Μενέντες στις πτέρυγες. Εφόσον προλάβει να μπει στους ρυθμούς της ομάδας έγκαιρα ο Μορόν τότε μπορεί να είναι αυτός στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων, ενώ σε αντίθεση περίπτωση ο Γκρέι είναι η επιλογή που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όλα αυτά σε θεωρητικό πάντα επίπεδο, με δεδομένο ότι ο Άρης θέλει την Πέμπτη να δώσει πρόβα τζενεράλε πριν την πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση, με πιο πιθανό αντίπαλο, τον Εθνικό Άχνας.

To Top