ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αντεγκμπόγιε αποθεώνει τον Άρη και τον κόσμο του: “Οι καλύτεροι φίλαθλοι στην Ελλάδα! Ανυπομονώ…”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Όγκο Αντεγκμπόγιε για τον Άρη και τους φιλάθλους του, περιμένοντας με ανυπομονησία να επιστρέψει στο Παλέ, έστω και ως αντίπαλος, αύριο με την Κύμη.

Ο Βρετανός γκαρντ τόνισε στην ιστοσελίδα της Κύμης: “Πραγματικά ανυπομονώ να επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ στο Αλεξάνδρειο μπροστά στους φιλάθλους του Άρη. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο «Nick Galis Hall» είναι καταπληκτική! Κατά την γνώμη μου οι φίλαθλοι του Άρη είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα!”.

“Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής”

Ο Αντεγκμπόγιε υπογράμμισε επίσης πως “θεωρώ ότι η δύναμη του Άρη δεν είναι κάποιος παίκτης, αλλά όλη η ομάδα. Ο κόουτς Πρίφτης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, που δουλεύει πολύ και καταφέρνει κάθε χρόνο να φτιάχνει ομάδες που στηρίζονται στην συλλογικότητα. Μέσα από αυτήν παίζουν με μεγάλη αυταπάρνηση, με βασικό στοιχείο την πολύ δυνατή άμυνα. Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις, ειδικά μέσα στην έδρα τους. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά, έξυπνα και ομαδικά. Τότε θα έχουμε την ευκαιρία μας”.

Κλείνοντας, ο Αντεγκμπόγιε αναφέρθηκε στους παλιούς γνωστούς του: “Έχουν αλλάξει πολλά από τότε που αγωνιζόμουν στον Άρη. Από τους συμπαίκτες μου έχουν παραμείνει μόνο οι Σίμτσακ, Μούρτος και ο Φλιώνης που ήταν τότε πολύ μικρός. Υπάρχουν βέβαια ακόμα αρκετοί στο τεχνικό επιτελείο, όπως ο προπονητής Δημήτρης Πρίφτης, ο βοηθός του Σαββας Καμπερίδης, ο φροντιστής Γιάννης Νικητάκης. Ανυπομονώ να τους δω όλους”.

To Top