ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Αντετοκούνμπο σταμάτησε το αήττητο των Γουόριορς (video)

Τέρμα στο σερί των Γουόριορς έβαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος με τρομερή εμφάνιση και το πρώτο του triple-double με (11 πόντους (4/9δ., 1/2τρ.), 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ στο ΝΒΑ, πανηγύρισε τη νίκη των Μπακς με 108-95 κόντρα στην μέχρι τώρα αήττητη παρέα του Στεφ Κάρι!

Πέρασαν από το «Garden» μετά από δύο παρατάσεις για να κάνουν το 24-0 οι Γουόριορς, όμως όλα τα σερί είναι για να σπάνε και η ιστορία έγραψε πως οι Μπακς του τρομερού Γιάννη Αντετοκούνμπο σταμάτησε το αήττητο των 28 σερί αγώνων των περσινών πρωταθλητών!

Το κοντέρ έμελλε να σταματήσει στο 24. Έμελλε να σταματήσει στο Μιλγουόκι. Έμελλε να το σταματήσει το πρώτο triple-double figure του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχασαν για πρώτη φορά -στη regular season- από τις 7 Απριλίου και 28 σερί παιχνίδια, με το όνειρο της ισοφάρισης του 33×33 των Λέικερς από το 1971/72 να μένει άθικτο. Σύμπτωση ή όχι, οι Μπακς είναι η ομάδα που σταμάτησε και εκείνο το σερί.
Τα πράγματα δεν «πήγαν» γενικά για τους πρωταθλητές, που έμειναν για πρώτη φορά φέτος κάτω από τους 100 πόντους, τα 13 τρίποντα μ.ό. πήγαν περίπατο με μόλις 6/26, ενώ αναγκάστηκαν να κυνηγούν διψήφιες διαφορές στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης. Όπως ήταν φυσιολογικό, η κόρνα της λήξης συνοδεύτηκε με χαλασμό στο Harris Bradley Center.

Λογικό να έρθουν στη συνέχεια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί, με την κερκίδα να έχει προετοιμαστεί για την μεγάλη εμφάνιση, καθώς είχαν τυπωθεί ήδη μπλουζάκια με το «24-1».

To Top