ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντού… επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, υπογράφοντας σε ομάδα 3ης κατηγορίας!

Ο Φρέντι Αντού επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, μετά το 2018 στα 31 του χρόνια; Έτσι υποστηρίζει η ιστοσελίδα “Soccer By Ives” τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα, λοιπόν με αυτή, ο Αμερικανός που έπαιξε στο παρελθόν και στον Άρη, έχει υπογράψει με ομάδα 3ης κατηγορίας στην Σουηδία, την, Österlen FF, η οποία θα προβιβαστεί από την 4η κατηγορία, καθώς είναι 1η στον όμιλό της. Ο Αντού θα παίξει τον Ιανουάριο, μόλις ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, υπάρχουν και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Malik Sesay, ο οποίος υποστηρίζει: “Μέσω των επαφών μας, μιλήσαμε με τον Αντού, που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του. Θα είναι μαζί μας τον Νοέμβριο”.

Ο Αντού έπαιξε τελευταία φορά το 2018, όταν ήταν μέλος της Las Vegas Lights στο USL Championship. Ομάδα στην περιοχή της Νεβάδα, 2η κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Εκεί είχε σε 14 ματς ένα γκολ.

Εκτοτε, προβλήματα τραυματισμών στην μέση τον άφησαν εκτός με τον ίδιο να δουλεύει ως προπονητής σε ακαδημίες στο Μέριλαντ, στην περιοχή που μεγάλωσε.

Ο Αντού έχει παίξει σε 14 ομάδες, σε οκτώ διαφορετικές χώρες: DC United (USA), Real Salt Lake (USA), Benfica (Portugal), AS Monaco (France), Belenenses (Portugal), Aris (Greece), Caykur Rizespor (Turkey), Philadelphia Union (USA), Bahia (Brazil), Jagodina (Serbia), KuPS ( Finland), Ku-Fu-98 (Finland), Tampa Bay Rowdies (USA and Las Vegas Lights (USA).

 

 

To Top