Ο Αντσελότι αποκάλυψε την ημερομηνία για την πιθανή επιστροφή των Κουρτουά και Μιλιτάο

Η Ρεάλ πορεύτηκε τη φετινή σεζόν χωρίς τους Τιμπό Κουρτουά και Έντερ Μιλιτάο λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους όμως είναι πιθανό ο Κάρλο Αντσελότι να τους έχει ξανά διαθέσιμους στο ντέρμπι της 21ης Απριλίου με την Μπαρτσελόνα.

Η εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής σεζόν ήταν σκληρή για την Ρεάλ και δη για δύο ποδοσφαιριστές της, που είχαν ραντεβού με την ατυχία, τον Τιμπό Κουρτουά και τον Έντερ Μιλιτάο.

Ο Βέλγος τερματοφύλακας υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο σε προπόνηση της Ρεάλ στις 10 Αυγούστου και υποχρέωσε τους Μαδριλένους να καλύψουν άμεσα το κενό του με το δανεισμό του Κέπα από την Τσέλσι ενώ λίγες ημέρες αργότερα ήταν θύμα ίδιου τραυματισμού, στο ίδιο σημείο και ο Βραζιλιάνος στόπερ, για να βγει και εκείνος νοκ-άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αμφότεροι πάντως δεν το έβαλαν κάτω από αυτή την ατυχία που τους βρήκε και δούλεψαν σκληρά στο πλαίσιο της αποθεραπείας τους, με αποτέλεσμα να αρχίζουν σιγά σιγά να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσουν τους μερένγκες στην τελική ευθεία της σεζόν.

Το απόγευμα της Παρασκευής είδε μάλιστα το φως της δημοσιότητας η ακριβής ημερομηνία που αναμένεται να επιστρέψουν, με τον Κάρλο Αντσελότι να κάνει τη σχετική αποκάλυψη σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με την Βαλένθια στο “Μεστάγια”.

“Μετά από το ματς με την Μαγιόρκα στις 14 Απριλίου, τόσο ο Κουρτουά όσο και ο Μιλιτάο μπορεί να επιστρέψουν”, τόνισε ο Ιταλός προπονητής, με τη δήλωσή του να σκορπάει χαμόγελα στους φίλους της ομάδας από τη στιγμή που μία εβδομάδα αργότερα (21/04) είναι προγραμματισμένο το Clasico, απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”.

Αυτό δεν ήταν πάντως το μοναδικό ευχάριστο νέο που έδωσε ο Αντσελότι, αφού επιβεβαίωσε πως ο Τζουντ Μπέλιγχαμ “έχει αναρρώσει 100% από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί”, ενώ επεσήμανε πως το ίδιο ισχύει και για τον Χοσέλου.

 

To Top