Ο Αντσελότι επιβεβαίωσε την επιθυμία του Κασεμίρο να πάει στην Γιουνάιτεντ

Τελειωμένη, θα πρέπει να θεωρείται όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή του Κασεμίρο από την Ρεάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» Κάρλο Αντσελότι σε δήλωση του σχετικά με το θέμα ανέφερε τα εξής: «Μίλησα μαζί του σήμερα το πρωί. Θέλει να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση, μια νέα ευκαιρία. Ο σύλλογος τον καταλαβαίνει για αυτό που έχει κάνει και για τον άνθρωπο που είναι. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά η βούλησή του να φύγει είναι ξεκάθαρη. Εάν υπάρξει συμφωνία, έχουμε τους πόρους για να τον αντικαταστήσουμε».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Θέλτα για το πρωτάθλημα, ο Ιταλός κόουτς ρωτήθηκε για το αν προσπάθησε να μεταπείσει τον παίκτη να παραμείνει με τον ίδιο να τονίζει τα εξής: «Δεν έχω προσπαθήσει να τον πείσω. Έχω μιλήσει πολύ μαζί του, είμαι πολύ σίγουρος για εκείνον, μας έχει βοηθήσει πολύ. Ακούγοντας τη θέληση και την επιθυμία του, δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις πίσω. Πρέπει να το λάβετε υπόψη αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ώρες, αν μείνει ή όχι. Αν δεν μείνει, τον ευχαριστώ πολύ για όσα έχει κάνει και τα έχει κάνει πολύ καλά».

To Top