ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αντώνης Πακαλίδης είδε τα… άστρα και προβλέπει όλα όσα θα συμβούν στον Άρη το 2024!

Μπήκαμε στο νέο χρόνο και όλοι ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Βασικά ελπίζουμε να τα κονομήσουμε, να κάνουμε ζωάρα, στα πολυτελέστατα θέρετρα, με τις σαμπάνιες και τις σουίτες με τις πισίνες, τους αστακούς, τα αεροπλάνα μας, τις καλλονές γύρω μας , τις γραφειάρες μας, τις λιμουζίνες μας κ.ο.κ.

Βέβαια υπάρχει το σημαντικότερο όνειρο του κάθε αρειανού που δεν είναι μόνο η οικονομική άπλα να γίνεται χλιδή. Το όνειρο είναι να έχει τόσα λεφτά που να μπορέσει να αγοράσει τον ΑΡΗ και να τον κάνει τον μεγαλύτερο σύλλογο που υπάρχει στον κόσμο. Μεγάλη καψούρα ο ΑΡΗΣ. Όποιος δεν είναι αρειανός, θα ήθελε να γίνει. Αλλά μέχρι τότε ζούμε στη ζοφερή πραγματικότητα που δεν μας αφήνει να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Όμως εδώ θα μάθετε τι λένε τα μελλούμενα για την ομάδα τη νέα χρονιά. Με πολλή δόση χιούμορ, χωρίς να αποκλείεται κάποια να γίνουν πραγματικότητα. Γιατί σ’ αυτή τη ζωή όλα μπορούν να γίνουν!!!

Ιανουάριος

Πραγματικός Γολγοθάς το πρόγραμμα του ΑΡΗ με το ξεκίνημα του νέου χρόνου. Τι ντέρμπυ , τι αγώνες κυπέλλου, χαμός. Μάχες μέχρι τελικής πτώσης. Ειδικά το ντέρμπυ με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι φωτιά. Η αυτοπεποίθηση που έρχεται ο αντίπαλος στο Χαριλάου βγάζει μάτια. Αλλά πριν το ματς γίνεται το αναπάντεχο. Απολύεται ο Ρουμάνος γιατί τον συνέλαβαν να κάνει πλαστική στη μύτη για να μοιάσει τον Μπράντ Πίτ. Ταυτόχρονα αποδεσμεύεται ο Βιεϊρίνια επειδή του έδωσε την διεύθυνση του πλαστικού. Ταραχή στην ομάδα, 3-0 το σκορ και κλάμα για τον Σπάθα. Κάτι παλιά!!! Με την Α.Ε.Κ. στο κύπελλο όλα καλά. Δεν κατέβηκε ο αντίπαλος στο γήπεδο για κάτι δικά τους, τους έψαχνε ο Τίγρης γιατί ξέρει που μένουν, 0-3 το ματς στα χαρτιά και εύκολη πρόκριση στο Χαριλάου με ήττα 0-2.

Φεβρουάριος

Βαρύς χειμώνας με πολλή χιόνι. Τα γήπεδα όλα ανοιχτά, αδύνατον να γίνουν παιχνίδια. Λήγει η τιμωρία του ποδοσφαίρου για να είναι κλειστές οι κερκίδες, χωρίς αγώνες όμως δεν πάει κανείς στο γήπεδο. Έτσι δεν γίνονται και φασαρίες, εκτός από ένα περιστατικό σε αγώνα Padel Tennis που μπούκαραν μέσα οι φίλαθλοι γιατί ο διαιτητής έδωσε ανάποδο πόντο. Δεν είχε μετρήσει πόσες φορές χτύπησε η μπάλα κάτω. Τα γατόνια είχανε μαζί τους το VAR, το δείξανε στον άρχοντα του παιχνιδιού και πήρε ο ξάδερφος το σετ. Όταν οι φίλαθλοι είναι επιστήμονες δεν τους ξεφεύγει το παραμικρό. Στον ΑΡΗ γίνεται διαρροή ότι ο «συμπαίκτης» παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της ομάδας, από απόσταση.

Μάρτιος

Με μαεστρικές κινήσεις ο ΑΡΗΣ αποκτά μυστικά, με θυρίδα και ημερομηνία 31 Ιανουαρίου, το εξτρέμ που θα δώσει πνοή στην επίθεση. Ισπανός, πολύπειρος ετών 24, μέλος της εθνικής του, στο water polo εφήβων, τον οποίο πρότεινε ο Χαβίτο, γιατί τον ήξερε από αγώνες που έδωσε το χωριό του με του παικταρά. Μεταγραφάρα. Δεξί- αριστερό χέρι, αντέχει ίσα με 2 λεπτά κάτω από το νερό, άλμα στο 1.42 μέτρα επιτόπιο, άνοιγμα χεριών 3.97 μέτρα, ταχύτητα στα 50 μέτρα 12,68 δευτερόλεπτα. Τεφαρίκι. Τον βλέπει ο Μάντζιος και δηλώνει «είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα στα play offs». Πουλιούνται σε τρεις ώρες 15.786 διαρκείας. Μεγαλεία. Από αποτελέσματα άστα βράστα. Κάτι ήττες και δύο ισοπαλίες. Ντάξει πάλι πέμπτος είναι… δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Από διαρροή μαθαίνουμε ότι ο «συμπαίκτης επενδυτής» βλέπει τις προπονήσεις με drone που έχει κάμερα με wi-fi.

Απρίλιος

Παίζονται τα play offs , κλασικά ο ΑΡΗΣ κερδίζει τον έκτο και για λίγο δεν προλαβαίνει την τέταρτη θέση. Μόνο 14 πόντους διαφορά. Το πάλεψε. Λίγο και η διαιτησία που δεν τον έδωσε 23 πέναλτυ, λίγο που είχαν φύγει καμιά 12 παίκτες γιατί δεν τους άρεσε το φαΐ στο Ρύσιο, το ανοιξιάτικο, είχαν αλλάξει σεφ και ήρθε ένας από το Πακιστάν, γιατί ήταν φθηνότερος. Δεν πειράζει. Η ομάδα είχε προετοιμαστεί για τον τελικό κυπέλλου , αλλά η ομάδα που απέκλεισε τη Λαμία, μετά είχε αποκλειστεί από άλλη ομάδα κι αυτή από μια άλλη, επειδή δεν είχε λεφτά φόρεσε τη στολή των Λαμιωτών. Ε δεν θέλει πολλή… την είδαν οι παίκτες του ΑΡΗ και χάσανε αφού πρώτα αστόχησαν σε 6 πέναλτυ. Ο πρόεδρος έκλαιγε γοερά στον ώμο του ιδιοκτήτη της Καλαμάτας. Άτιμη κοινωνία. Ο «συμπαίκτης» λέγεται ότι μίλησε με κάποιον από το σόι του προέδρου στη Βέροια και ξέρει τα πάντα για τον πακιστανό σεφ.

Μάιος

Ο ΑΡΗΣ ξεκουράζεται μετά από μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Ο στόχος της 5ης θέσης επετεύχθη και ο αποκλεισμός από το κύπελλο πριν τον τελικό επίσης. Όλα καλά. Εκτός απ΄αυτούς που έφυγαν τον Απρίλιο, αποδεσμεύονται και άλλοι 8 για να υπάρχει χώρος  στα αποδυτήρια και να βρίσκουν όλοι ντουλάπες. Θα ρθούνε γύρω στους 23 παίκτες, όλες εισηγήσεις του Μάντζιου, που μένει μέχρι να φύγει. Ο πρόεδρος ελέγχει διεξοδικά όλες τις προτάσεις και φέρνει 22 για να κάνει οικονομία. 5 είναι από Κόστα Ρίκα, 4 από την Γη του Πυρός, 2 αυστραλούς, 3 κινέζους για να ανοίξει την αγορά της Άπω Ανατολής, 7 Ονδούρα γιατί ξέρει τι παίζεται εκεί και 2 ισπανούς από την Σεκούντα Ντιβίζιον. Για να μη λέτε ότι δεν φέρνει πιότητα. Όλες δικές του μεταγραφές. Ο Μάντζιος δηλώνει ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχει προπονήσει ποτέ. Ο «συμπαίκτης» είναι διακοπές.

Ιούνιος

Η προετοιμασία πάει σφεντόνα. Ιδρώτας, χιλιόμετρα, βάρη, αντοχές, ομάδα έτοιμη για όλα. Παίζουν και κάτι φιλικά , νικάνε σε όλα!!!! Η αίσθηση που δίνει η ομάδα είναι ότι φέτος η χρονιά θα είναι καλή. Μπορεί και πάρα πολύ καλή. Μπορεί και τέλεια. Μετά το τελευταίο φιλικό 23.671 φίλαθλοι κατέκλυσαν τον Λευκό Πύργο και ζητούσαν πρωτάθλημα. Δεν ξανάγινε τέτοιο πράμα. Ποτέ. Μέσα στην παραζάλη ανακοινώνεται η τελευταία μεταγραφή, μέχρι την επόμενη. Λύνει το θέμα του δεκαριού μια και καλή. Ο Τότι επιστρέφει στην ενεργό δράση και υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τον ΑΡΗ. Θα παίζει μέχρι τα 40φεύγα, λίγο πριν τα 50, και μετά διοικητικός παράγοντας.  Ο «συμπαίκτης» είναι διακοπές.

Ιούλιος

Καύσωνας και υψηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν τον Μάντζιο να συνεχίσει την προετοιμασία στη Χαλκιδική. Κλείνουν ένα 4* στις Φώκιες και αρχίζουν φιλικά με Πλάγια, Μουδανιά, Μαρμαρά, Ιερισσό, Μεταγγίτσι, Ταξιάρχη, και Καλλικράτεια. Πτώμα έγιναν. Άρχισαν να φαίνονται σιγά – σιγά τα παλτά και το κράξιμο πάει σύννεφο. Ο πρόεδρος στη μεγάλη συνέντευξη που δίνει στο «Τρίτο Μάτι» αναγγέλλει αλλαγές ώστε η ομάδα να εμφανιστεί αντάξια της ιστορίας της. Ο «συμπαίκτης» λέγεται ότι ήταν σε βίλα κοντά στα Ψακούδια και παρακολούθησε σε livestream δύο αγώνες.

Αύγουστος

Τα διαρκείας έχουν εκτοξευθεί σε πωλήσεις γιατί όλοι περιμένουν μεταγραφική βόμβα. Η ομάδα πονάει στα σέντερ μπακ και ο πρόεδρος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τραϊανό Δέλλα να κάνει come back. Δεν του κάθεται και μέσα στην απελπισία του φέρνει Ρονάλντο Γιάρο. «Πόσο χειρότερος να είναι από τον Βέλεθ», σκέφτεται. Εν τω μεταξύ αρχίζει το πρωτάθλημα και ο ΑΡΗΣ κάνει τρεις νίκες στη σειρά, όλες εκτός έδρας. Ο Μάντζιος ζητάει η ομάδα να παίζει και τους εντός αγώνες , εκτός. Για να μην πιέζεται. Ο «συμπαίκτης» είναι σε κότερο στο Αιγαίο, όπως ακούστηκε.

Σεπτέμβριος

Έρχονται οι αγώνες των εθνικών ομάδων και ως δια μαγείας όλοι οι παίκτες, εκτός των ευρωπαίων, 4 όλοι κι όλοι, γίνονται διεθνείς. Οι προπονήσεις γίνονται οικογενειακές. Παίζουν επί τέσσερις μέρες μονό μπάσκετ με στοίχημα. Όποιος χάσει θα πληρώσει τρία κασόνια μοχίτο, απ’ αυτά τα έτοιμα και δύο prive χορούς σε κάτι σχολές χορού που διδάσκουν pole dance. Κάνει σκάουτινγκ ο Καστρίτης μπας και βρει κανένα ταλεντάκι γιατί τα χρέη μειώνονται αλλά το μπάτζετ δεν ανεβαίνει. Από μπάλα λίγα πράγματα. Κερδίζει δύο ντέρμπι σε Πειραιά, όπου βγήκε ο Κούγιας και διαμαρτυρήθηκε ότι η τιμή της παλέτας είναι πολύ ακριβή, και OPAP Αρένα που αναγκάστηκε ο Μάνταλος να μείνει όρθιος 90 λεπτά χωρίς να μιλήσει στο διαιτητή. Τόσο δίκαιη νίκη. Ο «συμπαίκτης» μέσω διαρροής άφησε να φανεί ότι δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ένσημα Ι.Κ.Α. και δεν μπορεί να υπογράψει MoU.

Οκτώβριος

Ο Μάντζιος είναι ακόμα προπονητής , μέχρι την παρέλαση, συνεχίζει το σύστημα 4-2-3-1 όλοι πίσω, και έχει καταφέρει να είναι αήττητος σε 9 αγώνες. Όλοι φιλικοί αλλά και πάλι… Στο πρωτάθλημα πάει καλά, εδραιώνεται στην πρώτη θέση και έχει 5 πόντους διαφορά από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης. Η Α.Ε.Κ. διώχνει τον Αλμέιδα ο οποίος αυτοπροτείνεται στον ΑΡΗ και ζητάει να ‘ρθει ως β. προπονητή. Ο Ολυμπιακός αλλάζει ξανά προπονητή γιατί αυτός που είχαν πάρει δεν κατάλαβε το μεγαλείο του συλλόγου ενώ ο Π.Α.Ο. αλλάζει έδρα και πάει Ν. Σμύρνη. Τη Λεωφόρο τη γκρέμισαν γιατί ο Δ. Αθηναίων ήθελε να φτιάξει άλσος με παγοδρόμιο για τα Χριστούγεννα. Κυκλοφορούν φήμες ότι ο «συμπαίκτης» ήταν ένας από τους σημαιοφόρους της Παρέλασης.

Νοέμβριος

Το Χαριλάου σφύζει από κόσμο , η πορεία της ομάδας είναι ονειρική και συνεχίζει προς το καλύτερο. Ο Μορόν πουλιέται σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με 23 εκατομμύρια και στην Ελβετία ανοίγουν σαμπάνιες. Αρχίζει η μουρμούρα. Το pressaris αγοράζεται από άγνωστο και οι φήμες οργιάζουν ότι είναι ο «συμπαίκτης» που όλοι ονειρεύονται. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση παρά μόνο ότι τα χαρτιά της μεταβίβασης τα υπογράφει δικηγόρος εκπρόσωπος of shore εταιρείας. Τώρα είναι που δεν  σταματάει η συζήτηση. Ο «συμπαίκτης» πάντως κάνει σκι στο Γκσάαντ , όπως μας πληροφορούν οι διαρροές.

Δεκέμβριος

Τελευταίος μήνας και ο ΑΡΗΣ φιγουράρει ως ο βασικός διεκδικητής του πρωταθλήματος . Πρώτος με 13 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό, που είχε κάνει ένα φοβερό ντεμαράζ και μάζεψε βαθμούς , απ’ όσους δεν είχε μαζέψει μέχρι τώρα στην Super League. Ο πρόεδρος βρίσκεται σε επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για συμμετοχή του ΑΡΗ στη ευρωπαϊκή Super League.Στην Ελβετία ανοίγουν σαμπάνιες γιατί τα λεφτά είναι πολλά. «Εφόσον πάρεις το πρωτάθλημα» , του λέει ο Ισπανός, «θα σου δώσω θέση στη νέα διοργάνωση». Τρέχει ο Θόδωρας  από διαιτητή σε διαιτητή μην του κάνουν καμιά στραβή στο δεύτερο γύρο και χάσει τα μπικικίνια. Χρονιάρες μέρες και η διαρροή λέει ότι ο «συμπαίκτης» θα εμφανιστεί ως Άγιος Βασίλης σε κάποιο πάρτι. Τρέχουν οι αρειανοί σε κάθε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μπας και τον αναγνωρίσουν. Τζίφος. Δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι. Μάλλον κάνει ηλιοθεραπεία στην Αυστραλία.

Αυτά και άλλα πολλά θα συμβούν στο νέο χρόνο που σίγουρα δεν θα μας αφήσουν αδιάφορους.

Να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένος ο νέος χρόνος, ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Να είμαστε εδώ να το ζήσουμε.

 

 

 

 

 

To Top