ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο απαιτητικός Δεκέμβριος θα κρίνει πολλά για τον φετινό Άρη…

Ο τελευταίος μήνας του 2020 αρχίζει με εκτός έδρας αγώνα για τον Άρη και δύσκολες αναμετρήσεις να τον ακολουθούν…

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σήμερα με νίκη θα καταφέρουν να επιστρέψουν στην κορυφή, έστω και με έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό. Το τέλος του 2020, όμως, θα δείξει το τι πραγματικά μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα φέτος.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη, περιλαμβάνει πολλές και εξαιρετικά απαιτητικές αναμετρήσεις.

Αρχής γενομένης, φυσικά, από σήμερα, όπου απέναντι στην Λάρισα ο Άρης πρέπει να δείξει χαρακτήρα και το καλό του πρόσωπο, για να φύγει νικητής.

Ακολουθεί για τον Άρη, νέα εκτός έδρας αποστολή και μάλιστα μόλις σε λίγα 24ωρα, καθώς το Σάββατο (5/12) αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Έπειτα, στις 13/12 το ντέρμπι πόλης με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ στις 19/12 το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι υποχρεώσεις του Άρη θα ολοκληρωθούν για το 2020, με την δεύτερη και τελευταία εκκρεμότητά του, το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Αν δεν οριστεί για πριν τα Χριστούγεννα, τότε θα διεξαχθεί πριν την Πρωτοχρονιά.

Μετά το πέρας αυτής της σειράς των αγώνων και την ολοκλήρωση του α΄γύρου, με τον Άρη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας το 2020 θα ολοκληρωθεί αγωνιστικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα μπουν οι βάσεις, ώστε τους πρώτους μήνες του 2021 να έχουν πετύχει οι “κιτρινόμαυροι” τους στόχους τους ή και να θέσουν νέους κατά τη διάρκεια της σεζόν…

 

To Top