Ο απολογισμός του Παπαθεοδώρου…

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Εφήβων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την ήττα με 75-71 από την Κροατία στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ικονίου, έκανε τον απολογισμό του.

«Μετά την απογοήτευση για το χαμένο ημιτελικό απέναντι στη Σερβία, προσπαθήσαμε να ανασυγκροτηθούμε. Κάναμε μια αξιόλογη προσπάθεια και στο σημερινό παιχνίδι, ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Τα παιδιά πάλεψαν απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, που είχε μεγαλύτερα ύψη και πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, στοιχείο που έκρινε πολλά στον αγώνα. Δίκαια μας νίκησε η Κροατία και πήρε το χάλκινο μετάλλιο».

«Μετά από 80 μέρες συνεχούς προσπάθειας των παιδιών, σκληρής δουλειάς, με χαρές, στενοχώριες και αγωνίες, ολοκληρώνουμε μια πορεία που νομίζω πως στο τέλος έχει θετικό πρόσημο. Η Ελλάδα καθιερώνεται σε αυτές τις φουρνιές στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης μετά και το περσινό χάλκινο της Εθνικής Παίδων. Τα παιδιά μπορούν να αναγνωρίσουν τι χρειάζεται για να ανέβουν στην κορυφή κι εμείς πρέπει να τους στηρίξουμε και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μπορέσουν να φτάσουν ακόμη πιο ψηλά».

«Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω το συνεργάτη μου, Γιώργο Δοξάκη, για την πολύτιμη βοήθειά του, τον γιατρό της Εθνικής, κ. Γιώργο Παππή, τον μάνατζερ της ομάδας, κ. Δημήτρη Καρβέλα, και τον καλύτερο άνθρωπο στην ομοσπονδία, τον αρχηγό της αποστολής κ. Γιώργο Κόνιαρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Θα τους παρακολουθούμε και θα τους καμαρώνουμε όλο το χειμώνα στην προσπάθεια που θα κάνουν για να γίνουν πρωταγωνιστές σε αυτό που αγαπάνε. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα τέσσερα παιδιά που θα παίξουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων τις επόμενες μέρες (Κόνιαρης, Μουράτος, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος). Η σκέψη μας θα είναι μαζί τους, όπως και με όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας»

Πηγή: basket.gr

To Top