Ο απολογισμός των «κιτρίνων» στο Πανελλήνιο Νέων

Τις πολύ καλές επιδόσεις των τεσσάρων αθλητών του που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Νέων Ανδρών και Γυναικών εξήρε ο ΑΣ Άρης.

«Έκλεισε το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου 2018 στη Λάρισα η αγωνιστική περίοδος των αθλητών-τριών στίβου, με τη συμμετοχή τεσσάρων παιδιών του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων. Αναλυτικά:

– 4ος ο Ρίζος Γιάννης στο επί κοντώ με 4.70μ:  Ο αθλητής μας είχε μία εξαιρετική χρονιά αφού πέτυχε νέο προσωπικό ρεκόρ πάνω από τα 5μ. καθώς και την πρωτιά με την εθνική μας στο Βαλκανικό της κατηγορίας του.

– 9ος ο Παλαιολόγου Σπύρος στο μήκος με 6.76μ: Ο αθλητής μας έχει αποδείξει πόσο ταλαντούχος είναι και πιστεύουμε πως σίγουρα στο μέλλον θα επανέλθει με επιδόσεις πάνω των 7μ.

– 14η σε 100μ και 200μ η Μπάρτζου Άννα: Η αθλήτρια μας είχε μία γενναία επανεμφάνιση μετά την αποχή 2 μηνών από τις προπονήσεις της λόγω των Πανελληνίων εξετάσεων. Η χρονιά αυτή έκλεισε με δύο προσωπικά ρεκόρ σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Στα 60μ στον Κλειστό Στίβο 8″00 και 12″23 στα 100μ στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας για όλη της την πορεία φέτος, την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις, την συντριβή των προσωπικών της ρεκόρ, την υπακοή, το πείσμα και το ήθος της,στην πιο δύσκολη χρονιά της.

– 19η η Καράογλου Πηνελόπη στα 200μ: Παρόλο που η αθλήτρια μας είναι ηλικιακά δύο κατηγορίες μικρότερη απ ‘αυτή των Νέων Γυναικών, συγκαταλεγόταν μέσα στις επιδόσεις του τελικού, πράγμα όμως που δεν επιβεβαιώθηκε στα προκριματικά, λόγω κακής της μέρας.

Παρόλα αυτά η χρονιά για την αθλήτρια μας έκλεισε με τρία νέα προσωπικά ρεκόρ σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ Διασυλλογικό. Στον Κλειστό Στίβο στα 60μ 8″14,στο Σχολικό Πρωτάθλημα στα 200μ 26″04 και στα 100μ το συντριπτικό 12″79.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ» αναφέρεται στην ενημέρωση του ΑΣ Άρης.

To Top