Ο απόηχος της νίκης: Μερική αποκατάσταση της πραγματικότητας! Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα…

Με τη νίκη επί του Πανσερραϊκού έγινε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα στην προσπάθεια του Άρη για άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Ή καλύτερα έγινε αυτό που περίμενε εδώ και πέντε αγωνιστικές ο Άρης. Να ανακτήσει, δηλαδή, τις ελπίδες που απώλεσε στη Δράμα όταν και έδινε την ευκαιρία στον Πανσερραϊκο να ανοίξει την ψαλίδα.

Με το χθεσινό αποτέλεσμα επήλθε η μερική αποκατάσταση της πραγματικότητας, καθώς η πλήρης θα επιτευχθεί μόνο όταν ο Άρης τερματίσει πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα-“Γολγοθά” και το αφήσει πίσω του μία και καλή και για πάντα. Το ποιος θα έπρεπε να είναι πρώτος στη βαθμολογία αποδείχθηκε περίτρανα από τη χθεσινή αναμέτρηση. Όπως επίσης αποδείχθηκε περίτρανα και ποιος ευθύνεται που ο Πανσερραϊκός είναι πρώτος και δεν είναι άλλος αυτός από τον ίδιο τον Άρη.

Η… πικρή για τον Άρη αλήθεια είναι ότι ο Πανσερραϊκός έχει ακόμα το πάνω χέρι. Αποκλειστικά και μόνο γιατί έχει έναν παραπάνω βαθμό από τον Άρη. Τίποτα περισσότερο…

Για τους κίτρινους τίποτα δεν έχει τελειώσει με μία νίκη επί του πρωτοπόρου. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα εφησυχασμού των παικτών, καθώς απομένουν πέντε ακόμα αγωνιστικές, που εγκυμονούν κινδύνους αν απουσιάσει η σοβαρότητα και η προσήλωση στο στόχο.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Δέκα παιχνίδια, δέκα νίκες με τον Άρη να βρίσκεται ήδη στα μισά και να έχει μπροστά του άλλο τόσο δρόμο ακόμα.

Κι αν ο Άρης χρειάζεται ένα ακόμα στραβοπάτημα του Πανσερραϊκού; Ίσως δεν αργεί και πολύ. Μετά τη χθεσινή ήττα των Σερραίων πολλά άλλαξαν. Το πλεονέκτημα έκανε… φτερά και η ανάσα των από πίσω έγινε πιο “καυτή” από ποτέ…

To Top