Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προμηθεύτηκε τη θρυλική φανέλα του Αυτοκράτορα

Η διάθεση των θρυλικών εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ του Άρη της σεζόν 1987-88 συνεχίζεται. Όλο και περισσότερος κόσμος προσθέτει αυτό το κειμήλιο στη συλλογή του. Αυτό έπραξε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Απόστολος Τζιτζικώστας. 

Όπως ενημέρωσε και ο ΑΣ Άρης “ο κ. Τζιτζικώστας προμηθεύτηκε με μεγάλη χαρά την ιστορική εμφάνιση της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, αυτό της Γάνδης.

Οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να συνεχίσουν να παραγγέλνουν τις θρυλικές φανέλες, με τους δύο γνωστούς τρόπους, τους οποίους υπενθυμίζουμε:

ΠΡΩΤΟΝ: Μέσω της πλατφόρμας της VIVA στη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/online/aris-epeteiaki-fanela-87-88/

Σ’ αυτή την περίπτωση, μπορείτε να παραλάβετε τη φανέλα είτε με Courier, είτε από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου στις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με τηλεφωνική παραγγελία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 15:00 με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (τηλέφωνο 2310 305402) και, να κάνετε την παραγγελία σας. Η παραλαβή θα γίνει από τον ίδιο χώρο, κατόπιν συνεννόησης με τη γραμματεία του συλλόγου.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης, τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας”.

To Top