Ο απών Κατίδης που μπορεί να γίνει παρών και (ξανά) ενεργό μέλος του Άρη!

Ανάμεσα στους 26 παίκτες που θα αναχωρήσουν αύριο για την Ιταλία δεν υπάρχει ο Γιώργος Κατίδης. Ο νεαρός μέσος περιμένει την έκδοση απόφασης για την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της ΠΑΕ Άρης. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία και περιμένουν τι θα αποφασίσει το δικαστήριο για να κινηθούν αναλόγως.

Οι δηλώσεις που κάνει ο Γιώργος Κατίδης τις τελευταίες μέρες είναι πολύ πιο συγκαταβατικές και συναινετικές προς τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Ίσως γιατί φτάνουν και στον ίδιο οι πληροφορίες περί δικαίωσης του Άρη στην υπόθεση.

Ο Κατίδης είναι μέλος της ομάδας, έχει συμβόλαιο με τον Άρη όσο δεν υπάρχει απόφαση για την προσφυγή, αλλά και ο παίκτης είναι νομικά κατοχυρωμένος να μην συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το τι θα γίνει από την στιγμή που θα προκύψει απόφαση είναι ένα θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και να γυρίσει ο Κατίδης στην ομάδα και να παίξει. Αυτό είναι το πρώτο και βασικό μέλημα των ανθρώπων της ομάδας, το έχουν δείξει στον Κατίδη. Αν ο ίδιος δεν θέλει, τότε θα πρέπει να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να ανταμοιφθεί η ομάδα.

 

To Top