ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Αρίμπας έκανε δηλώσεις ως αρχηγός για τη νέα σεζόν της Οβιέδο (video)

Οι πληροφορίες που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Αλεχάντρο Αρίμπας πλησιάζει στον Άρη. Προς το παρόν ο 32χρονος αρχηγός της Οβιέδο συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας και έκανε και δηλώσεις χθες ενόψει της νέας σεζόν.

Ο κεντρικός αμυντικός που θέλει να φέρει ο Άρης στη Θεσσαλονίκη είναι από τα βασικά μέλη της Οβιέδο, που αγωνίζεται στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Χθες κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ για την πορεία της προετοιμασίας της Οβιέδο και τη νέα σεζόν. “Έχουν έρθει παίκτες, θα μας δώσουν πολλά, ωστόσο χρειαζόμαστε κι άλλους σε όλες τις γραμμές”, είπε μεταξύ άλλων ο Αρίμπας προσθέτοντας πως “εμπιστεύομαστε το μαχητικό πνεύμα που έχουμε σαν ομάδα και θέλουμε με αυτό να καταφέρουμε η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.

Ο μεταγραφικός στόχος του Άρη ρωτήθηκε και για την επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες: “Είναι περίεργο που θα επιστρέψει ο κόσμος μετά την περσινή σεζόν, δεν ξέρουμε ακόμα πως θα αντιδράσουν οι ομάδες. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι θα κερδίσει το ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι, οι παίκτες και οι ομάδες! Με τους φιλάθλους στο πλευρό της γίνεται πιο εύκολο για κάθε ομάδα το έργο της, ειδικά στις δύσκολες στιγμές”.

To Top