Ο Αραβίδης συγκρίνει τις καταστάσεις σε Άρη και Πανιώνιο

Ο Χρήστος Αραβίδης που πραγματοποιεί φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανιωνίου έκανε σύγκριση της κατάστασης που βιώνει φέτος σε σχέση με τα χρόνια που έπαιζε στον Άρη.

Ο πρώην επιθετικός των κίτρινων ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την κατάσταση που επικρατεί στον Πανιώνιο, σε σύγκριση με τον Άρη που είχε ζήσει πριν από μερικά χρόνια: «Είναι η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω ζήσει. Στον Άρη είχα ζήσει μία καλή εποχή και είχαμε κάνει και μία καλή πορεία. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πει ότι τα προβλήματα υπάρχουν, όμως χαιρόμαστε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση προσπαθούν για το καλύτερο και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Το μόνο που μένει σε μία ομάδα που έχει οικονομικά προβλήματα είναι να αποπνέει υγεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν. Αυτό προκύπτει από την αγάπη που έχουμε στο ποδόσφαιρο και τον Πανιώνιο. Υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται, από τον φροντιστή μέχρι τον οδηγό του πούλμαν, η διοίκηση που δεν έχει πολλά όπλα με το μέρος και προσπαθεί για το καλύτερο. Έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για το καλύτερο.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω μπάλα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο το οικονομικό κομμάτι, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε το αγωνιστικό και να προσδοκούμε για το καλύτερο. Εγώ και άλλοι 2-3 συμπαίκτες μου που είναι πιο έμπειροι, προσπαθούμε να καθοδηγήσουμε τους νεαρούς παίκτες που αποτελείται κατά κύριο λόγο η ομάδα του Πανιωνίου. Προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου και της ψυχής μου, ώστε να παίρνει το αποτέλεσμα ο Πανιώνιος».

To Top