Ο Αρβανίτης απάντησε στις προκλήσεις Δουβή

Η ΑΕΚ προσπάθησε δημιουργήσει κλίμα κατά του Άρη και στη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ που έγινε νωρίτερα στην Αθήνα. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής συνέχισε την… γνωστή τακτική πήρε τις απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη που αντέκρουσε τα επιχειρήματα του με αποδείξεις και γεγονότα.

Ο πρώην διαιτητής κ. Δουβής άρχισε στη διάρκεια της συνεδρίασης να μιλάει σε έντονο ύφος για συνθήκες “ζούγκλας” στο Αλεξάνδρειο στον τρίτο αγώνα της σειράς με την ΑΕΚ, αλλά και για κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας των μελών της αποστολής της αθηναϊκής ομάδας και των επισήμων της, για να δεχθεί την άμεση απάντηση από τον Λευτέρη Αρβανίτη.

“Εμεις σαν μεγαλη ευρωπαική ομάδα που είναι ο Άρης, βγάλαμε ανακοίνωση στην οποία αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Είναι ψέματα ότι η διοίκηση του Άρη ήταν απούσα, ήταν παρούσα και προσπάθησε για την ομαλή παραμονή της αποστολής της ΑΕΚ και των επισήμων της. Επίσης να αναφέρω ότι η ΑΕΚ από μόνη της είχε φροντίσει για την προστασία της (σ.σ. ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας)” είπε αρχικά ο κ. Αρβανίτης ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο, στο οποίο ο κ. Δουβής δεν είχε καμία απάντηση.

Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ παρουσίασε ένα βίντεο από τον αγώνα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, η έναρξη του οποίου καθυστέρησε για 30 λεπτά, λόγω επεισοδίων, με ρίψεις μολότοφ, εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και χρήση χημικών από την Αστυνομία για να τους απομακρύνει.

To Top