Ο Αρβανιτίδης για τον Άρη!

Ο Γιώργος Αρβαντιτίδης είναι κοντά στον Αρη, ενδιαφέρεται για την ομάδα και φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει τελειώσει, ακόμη, απολύτως τίποτα.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο novasports.gr τόνισε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ρυθμιστούν, προκειμένου να κάνει το βήμα: « Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο είναι πολύ ενθαρρυντικά και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Όμως θέλω να πω, πως δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Το να αναλάβει, κανείς, τον Αρη δεν είναι απλό πράγμα. Χρειάζεται μελέτη, σύνεση και προσεκτικές κινήσεις. Μίλησα τηλεφωνικά με τον κ. Παπαγεωργίου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως αναλαμβάνω την ομάδα. Ο Αρης, έχει πολλές ανοιχτές υποθέσεις. Θα δούμε τι θα γίνει.».
 
Αναφορικά με τη φημολογία που δημιουργήθηκε περί παρουσίας του, αύριο, στη Θεσσαλονίκη, ώστε να προχωρήσει το θέμα, ο κ. Αρβανιτίδης, είπε: «Δεν νομίζω να προλάβω. Είμαι στην Αθήνα, αλλά το ζητούμενο δεν είναι αν έρθω στη Θεσσαλονίκη ή όχι. Ξέρω για τη συνεδρίαση του συμβουλίου και αν με χρειαστούν είμαι στη διάθεσή τους», κατέληξε.

To Top