Ο Αρειανός μαχητής της ζωής και η 14η Νοεμβρίου…

Ο Νίκος Λαμπρούλης ένας πραγματικός μαχητής της ζωής και φανατικός οπαδός του Άρη, που ξεκίνησε να τρέχει όταν διαγνώσθηκε ότι πάσχει από διαβήτη, αναφέρθηκε σήμερα στην 14η Νοεμβρίου, μια ξεχωριστή μέρα για εκατομμύρια συνανθρώπους μας, μια και είναι η Παγκόσμια μέρα κατά του Σαγχαρώδη Διαβήτη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ίδιος προχώρησε σήμερα σε μια ξεχωριστή ανάρτηση… Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια:

“Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη σήμερα, επιτρέψτε μου το ”σεντόνι”. 

Zω παρέα με τον διαβήτη αρκετά χρόνια, έχω κάνει δεκάδες χιλιάδες ενέσεις και ακόμα περισσότερες μετρήσεις/τρυπήματα στα δάχτυλα. Η αρχή ήταν δύσκολη, αλλά δεν το έβαλα κάτω, βρήκα την λύση στον αθλητισμό. Έχασα βάρος, σταθεροποίησα τις τιμές του σακχάρου, απέκτησα αυτοπεποίθηση. Γεννήθηκε η ιδέα συμμετοχής μου σε αγώνες δρόμου με την ομάδα #RuntoChangeDiabetes.

Στην αρχή μικροί αγώνες, με τον καιρό μαραθώνιοι, ορεινοί μαραθώνιοι αλλά και αγώνες 82χλμ. Πολλοί με ρωτάνε αν είναι επικίνδυνο, πώς τα καταφέρνω. Με την σωστή προετοιμασία, με έλεγχο από τον γιατρό μας, με προσεγμένη διατροφή, με δουλειά και επιμονή…δεν είναι επικίνδυνο. Έστω και σε ένα παιδάκι με διαβήτη να έδωσα λίγο θάρρος, έστω και μια οικογένεια να πήρε λίγο κουράγιο και να ώθησε κάποιον με διαβήτη στον αθλητισμό, άξιζαν όλα τα χιλιόμετρα, όλοι οι αγώνες. 

Έχω την τύχη, την τιμή να συζητάω με αρκετές οικογένειες που παλεύουν με το ίδιο θέμα. Έχουν γίνει πιο δυνατοί και πιο σοφοί όλοι, τους θαυμάζω και τους αγαπώ. 

Ευχαριστώ την κούκλα μου Sotiria Kakani για την συμπαράσταση και την υπομονή, και τον coach, καλύτερο αδερφό και καλύτερο οδοντίατρο του κόσμου Thanasis Lamproulis για όλα”.

To Top